Home  ›  Blog  ›  Business Software Cloud  ›  TOP 5 motive pentru care să devii partener SoftOne



TOP 5 motive pentru care să devii partener SoftOne

August 16, 2023


Business Software Cloud

Vrei să îți dezvolți o afacere în industria IT, dar nu știi de unde să începi? Devino partener SoftOne și alătură-te unuia dintre cele mai puternice ecosisteme din zona de business software, format din peste 600 de companii care operează în Grecia, România, Bulgaria și Cipru. De ce? Ca să îți completezi portofoliul cu aplicații software inovatoare, create utilizând tehnologii de ultimă generație, astfel încât să poți satisface în totalitate nevoile de transformare digitală ale viitorilor tăi clienți. În calitate de partener SoftOne vei avea parte de tot suportul nostru pentru a asigura creșterea și profitabilitatea companiei tale.

 

Ce trebuie să știi despre noi?

Compania SoftOne Technologies a fost fondată în anul 2002 în Atena, Grecia, iar în prezent reprezentăm unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Europa de Sud-Est. Avem subsidiare și în Salonic, Sofia și Limassol, iar pe piața din România activăm de peste 10 ani, cu două puncte de lucru, în București și în Brașov.

Suntem primul furnizor de soluții software care a dezvoltat, în anul 2007, o aplicație ERP în Cloud.  Portofoliul nostru integrează atât aplicații ERP, cât și CRM, soluții de mobilitate ale afacerii, B2B, facturare electronică și achiziții. Misiunea noastră este să le oferim clienților aplicații complete și complementare pentru a-și desfășura activitatea utilizând cele mai inovatoare tehnologii, astfel încât să obțină beneficii de necontestat: creșterea productivității, automatizarea proceselor repetitive, reducerea costurilor operaționale și îmbunătățirea vizibilității la nivel operațional.

Grupul SOFTONE integrează 6 branduri (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, Impact și cosmoONE), iar angajamentul nostru este să investim continuu în soluții de ultimă generație, astfel încât să oferim organizațiilor plus-valoare cu costuri mici, prin aplicații accesibile și ușor de implementat pentru orice afacere.

 

Care este modelul nostru de business?

În centrul activității noastre sunt chiar partenerii SoftOne. Modelul de business pe care l-am adoptat se bazează pe comercializarea și implementarea soluțiilor software pe care le dezvoltăm prin intermediul unei rețele extinse de parteneri. De ce această abordare este avantajoasă și pentru tine? Noi dezvoltăm soluțiile, iar tu obții câștiguri semnificative prin vânzarea licențelor, implementarea aplicațiilor și prin serviciile de mentenanță și suport oferite clienților. În plus, în calitate de partener autorizat SoftOne vei avea posibilitatea să dezvolți funcționalități adiționale pentru soluțiile existente sau chiar să creezi noi aplicații care să îți genereze venituri suplimentare. În România, avem peste 40 de companii partenere care operează la nivel național. Poți consulta lista completă aici.

 

De ce să faci parte din ecosistemul SoftOne?

 

  1. Vei comercializa și implementa soluții business software inovatoare

Accesul la soluții inovatoare, adaptate cerințelor pieței din ce în ce mai dinamice, este cel mai important avantaj pe care îl vei câștiga prin parteneriatul cu SoftOne. Dorim să le oferim companiilor cele mai avansate soluții business software prin intermediul rețelei de parteneri pe care am dezvoltat-o, astfel încât transformarea digitală să devină accesibilă tuturor organizațiilor, indiferent de dimensiune. Colaborând cu noi vei avea garanția că le poți oferi clienților aplicații create utilizând cele mai noi tehnologii, fără să mai ai grija dezvoltării de produs. Portofoliul tău se va extinde cu aplicații de ultimă generație, de la sisteme ERP și CRM, precum Soft1 Series 6, la aplicații de mobilitate a afacerilor, B2B sau facturare electronică, disponibile atât în versiune On-Premise, cât Cloud pentru a-ți genera venituri recurente.

 

  1. Vei beneficia de suport în acțiunile de vânzare și marketing

Pe lângă asocierea ta cu un brand deja consacrat în piață, în calitate de partener autorizat SoftOne vei avea acces la toate resursele de vânzări și marketing de care ai nevoie pentru a câștiga clienți. Te vom susține prin campanii de marketing integrate pentru a-ți genera clienți potențiali, fără niciun cost din partea ta, iar echipa noastră de vânzări va fi alături de tine la orice pas în procesul de vânzare – de la presales, susținerea prezentărilor demo și crearea ofertelor – astfel încât să îți lărgești portofoliul de clienți. Totodată, îți punem la dispoziție toate materialele de care ai nevoie, precum prezentări de produs, template-uri de oferte, calculatoare de prețuri și data sheet-uri, astfel încât să poți face vânzări și pe cont propriu. Alături de noi e simplu să obții noi clienți!

 

  1. Vei avea training-uri și suport continuu pentru a înțelege în profunzime aplicațiile noastre

Odată ce ai devenit partener autorizat SoftOne, vei beneficia de întregul nostru suport, dar și de training-uri dezvoltate special pentru tine, astfel încât să înțelegi în detaliu specificațiile tehnice ale soluțiilor noastre pentru a putea implementa cu succes aplicațiile. În cadrul SoftOne, departamentul de suport va fi alături de tine în orice moment pentru a-ți răspunde solicitărilor și pentru a-ți oferi clarificări atunci când vei întâlni situații ce depășesc aria ta de expertiză. Adițional, îți punem la dispoziție documentații detaliate și platforme dezvoltate special pentru parteneri, în care vei putea găsi toate informațiile de care ai nevoie despre aplicațiile noastre.

 

  1. Îți vei genera venituri substanțiale pentru a-ți crește afacerea

Fiind un partener SoftOne, toate veniturile din implementări și din serviciile de suport oferite clienților îți vor reveni ție!  De asemenea, îți vei putea crește și încasările recurente oferind clienților tăi soluțiile business software disponibile prin abonamente anuale, astfel încât să îți asiguri un cash-flow stabil.

 

  1. Vei putea dezvolta propriile funcționalități sau aplicații în platforma Soft1 ERP

Soluția noastră ERP este flexibilă și poate fi 100% personalizată în funcție de nevoile clienților. Astfel, vei putea să dezvolți noi funcționalități în funcție de cerințele acestora sau chiar să creezi noi aplicații! În cadrul SoftOne îți punem la dispoziție diverse modele de programare, API-uri și script-uri, prin care vei putea să îți dezvolți soluții independente ce vor putea fi conectate cu Soft1 ERP pentru a satisface în totalitate nevoile clienților tăi.

 

Cum devii partener autorizat SoftOne?

Primul pas este să stabilești o întâlnire cu reprezentanții noștri, în care să îți prezentăm toate informațiile de care ai nevoie despre aplicațiile SoftOne. Contactează-ne chiar acum! Ulterior, dacă decizi că vrei să te alături ecosistemului nostru, îți vom pune la dispoziție toate materialele de suport de care ai nevoie, precum și training-uri avansate pentru a înțelege în detaliu cum funcționează soluțiile noastre. De asemenea, îți poți lua diploma de partener autorizat SoftOne în cadrul SoftOne Training Academy și poți începe să implementezi aplicațiile noastre.

 

 





Articole asociate