Devino Partener SoftOneParteneriate consolidate. Cheia succesului nostru!

Știm că succesul activităților noastre se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu rețeaua noastră de parteneri. Fiind dedicați în permanență dezvoltării și furnizării sistemelor software de ultimă generație, partenerii SoftOne oferă întotdeauna soluțiile cele mai potrivite nevoilor de business ale clienților existenți sau potențiali.

Prin Programul SoftOne Partner, vei identifica multe căi de diferențiere pentru afacerea ta și ai puterea de a a-ți dezvolta compania și profitabilitatea acesteia.

Alătură-te programului nostru de parteneriat și vei beneficia de susținerea unuia dintre cele mai inovatoare branduri internaționale de software.

Adaugă expertiza și cunoștintele echipei tale în ecosistemul nostru de parteneri și îți vei înmulți oportunitățile de afaceri din piață.
Beneficii

Dezvoltarea expertizei companiei și oportunităților pe piața locală

Vei fi partenerul unui furnizor de top de sisteme ERP. Oferă clienților tăi soluții complete de business și sprijină drumul lor către inovatie, dezvoltare și câstigarea avantajului competitiv.

Creșterea veniturilor - sistem avantajos de comisionare parteneri

Compania ta va avea în portofoliu soluții de ultimă oră și aplicații disponibile în mai multe variante de licențiere: on-premise sau subscripții anuale (software as a service). Crește flexibilitatea companiei cu ajutorul soluțiilor noastre inovatoare integrate și oferă cele mai performante servicii utilizatorilor finali.

Crearea unui plus de valoare - cu ajutorul soluțiilor inovatoare SoftOne

Partenerii SoftOne au posibilitatea de a dezvolta și customiza foarte ușor soluțiile Soft1, pot oferi aplicații specifice construite pe baza platformei deschise și pot asigura toate serviciile de suport, implementare și training aferente.

Suport în dezvoltarea strategiei de vânzări și în procesul de vânzare

Programul de parteneriat SoftOne îți oferă toată tehnologia și documentația de care compania ta are nevoie pentru a putea răspunde nevoilor clientilor tăi, la cele mai înalte cote.

Sales and Marketing

SoftOne asigură suportul necesar în activitatea de marketing: organizarea campaniilor comune de marketing, crearea materialelor de marketing și pentru alte activități specifice de promovare și comunicare.Ce spun partenerii noștri:

Devino Partener SoftOne
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu