Devino Partener SoftOneParteneriate consolidate. Cheia succesului nostru!

În cadrul SoftOne, urmărim să construim relații puternice cu toate companiile care oferă servicii complementare aplicațiilor pe care le dezvoltăm, astfel încât să punem la dispoziția clienților noștri soluții de business complete.

Programul SoftOne Partners îți oferă posibilitatea de a-ți diferenția afacerea, astfel încât să asiguri creșterea și profitabilitatea companiei tale.

Alătură-te și tu ecosistemului SoftOne și fructifică toate oportunitățile pe care colaborarea cu una dintre cele mai inovatoare companii business software ți le oferă. Profită de tehnologia SoftOne de ultimă generație, de instrumentele de business pe care ți le punem la dispoziție și de training-ul și suportul oferit, astfel încât să te diferențiezi de competiție. Oferă-le clienților tăi cele mai performante soluții software, prin integrarea produselor și serviciilor tale cu platforma Soft1, care a fost dezvoltată pe cea mai avansată tehnologie.

Contribuie cu experiența și viziunea ta în rețeaua de parteneri SoftOne, obține avantaje competitive și crește-ți cota de piață și veniturile!
Beneficii

Poziționează-te pentru dezvoltare

Devino partenerul unuia dintre cei mai importanți furnizori de aplicații business software. Oferă clienților tăi soluții complete de business și sprijină-i în drumul lor către inovație, dezvoltare și diferențiere față de competiție.

Obține mai multe oportunități de dezvoltare

Dezvoltă-ți portofoliul cu soluții inovatoare și aplicații disponibile în mai multe variante de licențiere: on-premise sau prin subscripții anuale (software as a service). Crește flexibilitatea companiei tale oferind soluții integrate și inovatoare, create pentru a susține cu adevărat dezvoltarea clienților tăi.

Diferențiază-ți afacerea

Diferențiază-ți afacerea, câștigă cotă de piață și crește-ți veniturile oferind soluții și servicii business software de top clienților tăi, construite pe tehnologii Cloud și de mobilitate inovatoare.

Maximizează valoarea companiei tale

Crește-ți veniturile recurente oferind clienților tăi soluții business software inovatoare disponibile prin abonamente anuale.

Vânzări și Marketing

Profită de resursele de vânzări și marketing oferite de SoftOne pentru a câștiga noi clienți. Vei beneficia de suport pentru comercializarea soluțiilor Soft1, astfel încât închei mai multe colaborări.Ce spun partenerii noștri:

Devino Partener SoftOne
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu