Identifică un partener SoftOne
SoftOne promovează un model de business aparte, printr-o rețea de parteneri la nivel internațional, ceea ce înseamnă că putem asigura o prezență mai eficientă pe plan local și extern, garantând în același timp o implementare optimă. Suntem complet dedicați partenerilor și știm că succesul activităților noastre se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu aceștia.

About web

Locație: Str. Banu Mărăcine, Bl. E12, Curtea de Argeș, Jud. Argeș, +40 753 921 961
www.aboutweb.ro | office@aboutweb.ro

AboutWeb oferă soluții tehnologice clienților, utilizând instrumente și tehnologii web inovatoare, precum și echipamente IT pentru a răspunde cu promptitudine oricărei provocări din domeniul IT.


acavo-logo

ACAVO

Locație: Str. Alexandru Ciurcu, Nr. 69, Ap. 1, Brașov, +40 722 122 642
www.acavo.ro | office@acavo.ro

Suntem o companie inovativă, cu o experiență de peste 6 ani în dezvoltarea și implementarea soluțiilor de tip ERP. Oferim soluții software și hardware complete pentru orice profil de business.

În funcție de profilul tău de business, putem dezvolta, configura și parametriza cerințele tale, într-o singură aplicație, astfel încat imaginea companiei să poată fi urmărită in timp real, iar obiectivele tale să fie îndeplinite.

 


BUSINESS SMART

Locație: Muntenia Business Center, Nr. 16, Splaiul Unirii, Sector 4, București
www.businessmart.ro | office@businessmart.ro

Business Smart își propune atât înțelegerea exactă a proceselor de afaceri ale clienților, cât și identificarea nevoilor acestora în ceea ce privește optimizarea și managementul.  Obiectivul nostru este să devenim o alegere de top, un furnizor de consultanță software de încredere și recunoscut pentru profesionalismul și expertiza noastră la toate nivelurile.

 


Cloud Tech Soft

Locație: Str. Andrei Mureșanu 88, Bistrița, +40 743 560 022
www.cloudtechsoft.ro | contact@cloudtechsoft.ro

Scopul nostru este să adăugăm valoare clienților noștri oferind soluții inovatoare pentru eficientizarea și dezvoltarea afacerii.

Avem o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea de aplicații complexe de tip CRM, ERP, CMS și alte diverse aplicații web pentru afaceri.

Dezvoltăm de asemenea platforme web, magazine online și website-uri personalizate, adaptate specificului activității clientului, utilizând tehnologii actuale pentru performanță, siguranță și scalabilitate sporită.

Oferim soluții complete de găzduire și administrare web pentru orice afacere, astfel încât clientul să se poată focusa pe dezvoltarea afacerii, uitând de infrastructura cloud și administrarea acesteia.

 


CONTAM ECG

Locație: Str. Emil Gârleanu, nr. 4, Sector 3, București, +40 728 114 770
www.erpgroup.ro | office@erpgroup.ro

Echipa Contam.ECG, cu experiență în implementarea de soluții software și cunoștințe privind cerințele pentru multiple domenii de activitate (comerț, distribuție, producție și servicii), oferă suportul necesar fluidizării volumului activității și a fluxurilor informaționale, alinierii proceselor specifice de business la standardele din domeniu și optimizarea acestora.

 


DataGR_logo

DATA GREECE

Locație: Str. Subcetate, Nr. 63, Sectorul 1,
www.datagreece.ro | info@datagreece.ro

Data Greece și-a început activitatea în Grecia în anul 1992 și se ocupă exclusiv de soluții privind software-ul de afaceri pentru comerț, producție, servicii și vânzare cu amănuntul. În România, compania s-a extins în 2020 prin înființarea sucursalei sale, Data Greece SRL. Data Greece este unul dintre cei mai vechi parteneri Golden din cadrul ecosistemului SoftOne, având o expertiză extinsă în procesele de afaceri care folosesc sistemele ERP.

Filosofia companiei este de a oferi soluții și servicii de înaltă calitate clienților la cel mai mic preț, înțelegând pe deplin dificultățile cu care se confruntă antreprenorul  în toate sectoarele pieței globale. Prioritatea Data Greece este ca instrumentele pe care le creează să fie accesibile pentru cât mai multe companii posibil, contribuind la reducerea cheltuielilor operaționale.

Partenerii companiei includ analiști și programatori de top care, folosind cele mai moderne instrumente și metode, modelează aplicațiile software dezvoltate de către SoftOne în funcție de nevoile și cerințele clienților, reducând timpul de satisfacere a nevoilor lor particulare.

 


ERP CONCEPT SOLUTIONS

Locație: Str. Artelor, nr. 4, Cluj-Napoca, +40 364 100 064
www.erp-concept.ro | secretariat@erp-concept.ro

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, ECS comercializează și implementeză soluții informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning), oferind clienților săi un pachet complex de servicii de consultanță și dezvoltare.

 


FORMA CREATIV DESIGN

Locație: Bd. Timisoara, nr. 89, Sector 6, Bucuresti, +40 722 315 787
www.e-forma.ro | contact@e-forma.ro

Suntem o companie specializată în consultanță și implementare de proiecte de la nivel de identitate, până la dezvoltarea afacerii. Serviciile de consultanță în domeniul studiilor specializate pe diverse profiluri: studii sociale, studii de piață, studii de impact, studii de produs, realizarea planurilor de afaceri și strategii de dezvoltare, corelate cu serviciile de marketing online, creare și întreținere de site-uri de prezentare și de platforme de vânzare online, converg în realizarea implementărilor software-urilor ERP și CRM, orientate cu prioritate către core business-ul clienților, prin prisma cerințelor implicite de creștere și dezvoltare ale acestora.

 


FSS Global

Locație: Bd. Corneliu Coposu nr. 6-8 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti, +40 376 203 423

http://www.fssglobal.com | letstalk@fssglobal.com

FSS Global a luat ființă în România în anul 2005, din dorința de a oferi sercivii de calitate în domeniul Consultanței IT unui segment de piață de nișă din industria petrolieră. Echipa este astăzi formată din 10 profesioniști cu experiență de 10 până la 30 de ani în implementare ERP, Analiză Business și Management de Proiect. Pornind de la consultanță în implementarea ERP, analiza și implementarea proceselor de business, training și suport post-implementare, până la dezvoltare de aplicații conexe pentru soluții bancare, sisteme de achiziții sau instrumente B.I., echipa FSS Global are experiența și calificările necesare pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri.

„FSS Global, integrator de soluții software cu experiență la nivel global, a dorit să își consolideze poziția pe piața din România prin comercializarea unor soluții software moderne pentru a se alinia standardelor și expertizei companiei. Am ales să devenim parteneri SoftOne deoarece soluțiile lor sunt foarte bine adaptate nevoilor de business specifice clienților din România. Echipa SoftOne este dinamică și implicată în a-și sprijini partenerii să livreze cele mai bune servicii clienților finali.” – Ovidiu Drăghici, Director General

 


GM CONSULTING

Locație: Str. Aleea Ilioara nr. 1, Sector 3, București, +40 213 485 174
www.1clouderp.ro | office@1CloudERP.ro

Inființată în anul 2003, GM Consulting a avut încă de la inceput misiunea de a asigura clienților săi produse și servicii IT de cea mai înaltă calitate. Orientată întotdeauna spre soluții cât mai eficiente și performante, compania a câștigat rapid încrederea clienților și colaboratorilor săi. În prezent, GM Consulting oferă o gamă variată de produse și servicii, având o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în implementarea de soluții de business.

 


 

GREAT APPS SOLUTIONS

Locație: Strada Mitropolit Varlaam 71, București, +40 722 353 111
www.greatapps.roliviu.buligan@greatapps.ro

Great Apps Solutions a fost creată cu misiunea de a aduce pe piața de soluții Soft1 conceptul de Add-ons plug&play. Pe lângă serviciile obișnuite de consultanță, implementare și customizare, Great Apps Solutions pune la dispoziția partenerilor săi o întreagă suită de extensii ale sistemului Soft1 ERP și o expertiză extinsă în dezvoltarea de soluții custom de nisă, interfețe machine-to-machine, extended ERP messaging solutions, precum și alte soluții de automatizare a proceselor.

„Lucrând alături de SoftOne România de peste 7 ani, în calitate de director general al companiei începând cu anul 2014, ulterior ca partener, am crezut întotdeauna în calitatea oferită de soluțiile Soft1. Aplicațiile oferă cu adevărat numeroase beneficii clienților, astfel încât aceștia să obțină avantajele competitive de care au nevoie. Deoarece soluțiile dezvoltate pot fi adaptate complet, alături de SoftOne pot oferi clienților mei servicii software calitative și inovatoare, create special pentru nevoile lor.” – Liviu Buligan – Director General, Great Apps


ICE COMPUTERS

Locație: Cătămăresti Deal nr 538, Botoșani, +40 231 536 777
new.icenet.ro | office@icenet.ro

Cu peste 20 de ani de activitate, Ice IT Solutions a devenit un reper pentru excelență în zona în care activează, prin modul de abordare a situațiilor diverse întâlnite la clienți și prin soluțiile oferite.

„Am ales să devenim parteneri SoftOne deoarece soluțiile companiei se potrivesc perfect în portofoliului nostru și misiunii ICE Computers, aceea de a oferi cele mai bune soluții IT pentru optimizarea activităților de business. Prin intermediul parteneriatului cu SoftOne am reușit să venim în întâmpinarea clienților noștri cu aplicații software ERP și CRM de ultimă generație, care se adaptează complet, în funcție de nevoile clienților. ” – Sorin Popovici – Director General, ICE Computers

 


Info tech solutions

Locație: Str. Transilvaniei Nr. 132, Buzău, +40 727 777 790
www.infotechs.ro | office@infotechs.ro

Info Tech Solutions este o firmă cu experiență de 13 ani în implementări ERP, suport tehnic divers pentru clienții noștri, dezvoltare software și consultanță generală IT.

„SoftOne România este un partener de încredere pentru Info Tech Solution și am decis să comercializăm soluțiile Soft1 pentru a le oferi clienților noștri cele mai moderne aplicații software. Ne-am bucurat întotdeauna de suport din partea SoftOne România, atât în zona de implementare și training pentru aplicații, cât și în zona de business development și vânzări, astfel încât acest parteneriat a fost o decizie strategică pentru dezvoltarea afacerii noastre. ” – Cornel Hristache, Director General, Info Tech Solutions

 


Integrisoft

Locație: Str.  Matei Voievod, Nr. 55, Sector 2, București, +40.031.425.38.91
www.integrisoft.ro | office@integrisoft.ro

INTEGRISOFT Solutions este unul dintre cei mai reprezentativi producători de aplicații software pentru administrația publică locală, cu peste 600 de implementări în 400 de instituții de mărime medie-mare, 4000 de utilizatori și singurul furnizor de servicii și soluții integrate. Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 40% din orașe și peste 30% din orașele municipii reședințe de județ.

Expertiza noastră acoperă dezvoltarea și implementarea de soluții de tip ERP, CRM, DM precum și software la cheie și servicii de outsourcing. Oferim clienților noștri o experiență de 15 ani în integrarea datelor, expertiză și cunoștințe acumulate în industria IT. Povestea de succes Integrisoft a fost clădită exclusiv pe criterii de performanță și încredere, având suportul unei echipe profesionale și a unor parteneriate strategice la nivel național.

 


 

IT HIT

Locație: Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, clădirea Green Gate, sector 5, București, +40 723 654 145
www.ithit.ro | office@ithit.ro

Suntem o companie românească, înființată în 2014, poziționându-ne încă de la formare ca furnizor de pachete și soluții complete de servicii IT, de înaltă calitate pentru piața din România. Din anul 2016, activitatea noastră s-a bazat pe implementarea soluțiilor ERP, devenind astfel partener oficial Softone România. Experiența acumulată în cadrul numeroaselor proiecte de implementare ERP, o echipă omogenă, dedicată calității muncii și concentrată pe necesitățiile clientului, cele mai noi tehnologii folosite, orientarea către detalii, determinare, acestea sunt valorile care ne definesc. Viziunea companiei IT HIT, combină standarde de asistență de neegalat oferite clienților, cu un angajament ferm pentru servicii durabile și de calitate, pentru clienții și partenerii noștri.

 


MASTER COMPUTERS

Locație: Str. Făgăras 25, sector 1, Bucuresti, +40 212 100 100
www.mastercomputers.ro | office@mastercomputers.ro

Master Computers este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții informatice dedicate segmentului de retail. Începând cu anul 1999, este lider în domeniul sistemelor de gestiune și administrare a vânzărilor pentru magazine și a realizat un număr important de sisteme fiscale de tip Point of Sale (PoS) pentru piața românească și externă.

„Am decis să integram în portofoliul companiei noastre soluțiile inovatoare SoftOne, pentru a oferi clienților noștri aplicații complete, ce oferă numeroase beneficii și care pot fi adaptate în funcție de nevoile fiecărei companii. Colaborând cu SoftOne, ne-am bucurat întotdeauna de susținerea de care am avut nevoie pentru a comercializa și pentru a implementa cu success aplicațiile Soft1.” – Alexandru Rodani – Project Manager, Master Computers


NEW PEAKS

Locație: Str. Vasile Lascăr nr. 144-146, Etaj 1, Sector 2, București. +40 751 041 154
www.newpeaks.ro | office@newpeaks.ro

Suntem partenerul ideal în dezvoltarea digitală și avem ceea ce este necesar pentru a aduce viitorul în prezent!

New Peaks înglobează o echipă cu peste 20 de ani de experiență, cu viziunea de a sprijini companiile să își implementeze strategia digitală. Scopul nostru este să parcurgem împreună cu clienții New Peaks călătoria spre digitalizare, astfel încât să își reducă costurile operaționale. Noi credem că viitorul este acum!


NEXT SOLUTIONS

Phoenicia Business Center Strada Turturelelor, nr. 11A, etaj 2, Sector 3, ROMANIA
https://nextisolutions.ro/ | office@nextisolutions.ro

NEXT este ajutorul dumneavoastră când gestionarea afacerilor business­-to-­consumer apare pe ordinea de zi. Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul dezvoltării și implementării soluțiilor de business, echipa noastră este aici pentru a transforma flow­urile de resurse, salariile, fluctuațiile stocurilor într­-un proces ușor de urmărit și gestionat.

„Soluțiile SoftOne completează gama de aplicații ERP comercializate de noi, fiind cea mai adaptabilă soluție din portofoliul Next RMA ISolutions. Împreună cu SoftOne am reușit să le oferim clienților noștri aplicații care să se plieze perfect în funcție de nevoile lor, la costuri reduse. De asemenea, SoftOne ne-a oferit întotdeauna suport în implementarea soluțiilor și au fost alături de noi la fiecare pas, pentru a ne crește portofoliul de clienți.” – Alexandru Petcu – ERP Consultant, Next RMA ISolutions


OSYK IT Solutions

Locație: Strada Ioan Popasu, Nr. 1-3, Bl. 3, Ap. 307 – 3, Brașov
www.solutiidigitale.ro

OSYK IT Solutions este o companie care are misiunea de a oferi soluții conceptuale și inovatoare în domeniul IT. Oferă servicii de consultanță și implementare la cel mai înalt nivel, pentru a asigura maximum de satisfacție clienților.


QBS RETAIL & LOGISTICS

Locație: Str. Mihail Kogălniceanu, nr.17, Bloc C4, Brașov, +40 737 208 000
www.qbsretail.ro | office@qbsretail.ro

QBS Retail&Logistics este o companie tânără și dinamică, fiind strâns legată de aceleași valori comune. Compania furnizează soluții software profesionale la cheie pentru sectorul privat: soluții ERP, CRM, Business Intelligence, soluții personalizate Android/IOS. Oferă servicii complete de analiză, proiectare, dezvoltare și implementare pentru soluțiile software, adaptate specificului de activitate.

 


ROSISTEM

Locatie: Str. Titus, Nr. 25, Sector 4, București – 040166, +40 746 22 99 35
www.rosistem.ro | rosistem@rosistem.com

Rosistem este unul dintre principalii furnizori din România de soluții AIDC (Automatic Identification and Data Collection). Fondat în România in 2003, cu o experiență vastă și o abordare inovatoare, Rosistem a reușit să dezvolte și să implementeze o gamă diversă de soluții software pentru a ajuta companiile să gestioneze eficient stocurile, forța de vânzare, managementul depozitelor și identificarea activelor interne.

Rosistem se remarcă prin oferirea unor soluții software avansate precum: generarea codurilor de bare; design și software pentru imprimarea etichetelor și a cardurilor (Barcode Label Printing); componente pentru generarea codurilor de bare; soluții complete pentru gestionarea depozitelor (WMS) și inventarierea mărfurilor (Inventory) prin coduri de bare clasice sau prin tehnologia RFID; soluții de cântărire, numărare și etichetare (Scale Print); precum și altele, dar și software dezvoltat custom pe cerințele clientului.

Cu o istorie solidă de peste doua decenii și o reputație construită pe rezultate excelente, Rosistem reprezintă un partener de încredere pentru companiile care caută să optimizeze procesele lor operaționale și să își îmbunătățească performanța într-un mediu de afaceri competitiv.

 


SCRIB SOFTWARE

Locație: Str. Someș, Nr. 38, Jud. Timiș, +40 374 998 222
www.scribsoftware.ro | office@scribsoftware.ro

Scribsoftware este o companie dinamică, preocupată permanent cu dezvoltarea și identificarea celor mai noi soluții software și hardware, care să vină în întâmpinarea cerințelor tot mai sofisticate ale mediului de afaceri. Compania este specializată în analizarea, dezvoltarea, comercializarea și implementarea soluțiilor informatice.

 


SELF PROMOTE

Locație: Str. Andrei Mureșanu, Nr. 88, Bistrița, +40 743 560 022
www.selfpromote.ro | contact@selfpromote.ro

Self Promote este o companie care oferă soluții inovatoare pentru eficientizarea și dezvoltarea afacerii: Cloud ERP, CRM, Enterprise Mobility, aplicații web și mobile, integrări software, magazine online, platforme online, website-uri, găzduire web și administrare date.

„Prin intermediul parteneriatul pe care îl avem cu SoftOne România ne-am extins portofoliul de soluții software și suntem bucuroși că am luat decizia de a comercializa produsele Soft1. Calitatea soluțiilor dezvoltate de SoftOne, precum și suportul susținut pe care îl primim constant din partea companiei, atât pentru comercializarea, cât și pentru implementarea software-urilor ERP și CRM, ne-au ajutat foarte mult să ne dezvoltăm afacerea.” – Daniel Buhai – Project Manager, Self Promote

 


SERRA SOFTWARE INTERNATIONAL

Locație: Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, București, +40 213 174 050
www.serrasoftware.ro | contact@serrasoftware.ro

Serra Software este cel mai longeviv partener SoftOne în România, aducând o experiență de peste 10 ani în implementările Soft1 ERP si expertiza unei echipe care lucrează de 15 ani in acest domeniu.

Compania a fost înființată în 2011, cu 2 birouri, la București și Brașov, iar de atunci s-a concentrat pe investiții în creșterea și dezvoltarea echipei.
Viziunea Serra Software este de a ajuta companiile să crească, oferindu-le cele mai bune servicii și un parteneriat de lungă durată. Misiunea noastră este de a le asigura clienților mixul potrivit de tehnologie, soluții custom și servicii de înaltă calitate, centrate în jurul celor 6 valori: responsabilitate, calitate, excelență, profesionalism și respect, susținute de o transparență deplină. Astfel, echipa noastră, clienții noștri și opiniile lor pot fi vizualizate oricând pe website-ul nostru.

De ce să ne alegi? Pentru că am crescut continuu pe baza calității și a încrederii. Pentru că avem proiecte de succes. Pentru că investim timp și efort în sprijinul partenerilor noștri, oferindu-le nu doar consultanță, ci și training. Pentru că am fost singurii parteneri care au dezvoltat un proiect complex de instruire a clienților în utilizarea soluției Soft1ERP (începând cu 2019), iar în 2020 am realizat seria de webinarii Training4Soft1, săptămânal, timp de 8 luni, complet gratuit. Pentru că ne pasă.

 


softnet_viosan

SOFTNET VIOSAN

Locație: Str. Școlii, Nr. 5 Pitești, +40 733 033 300
andrei.pantelie@gmail.com

 


Smart Business Applications

Locație: mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 188, ap. 48,  + (373) 601 666 59
https://smart-app.md | office@smart-app.md

Smart Business Applications S.R.L. este o companie din Republica Moldova cu capital privat 100%, care implementează produse și soluții de înaltă performanță în domeniile: ERP, SFA, CRM, Arhivare Electronică, Document Management, Fluxuri de lucru, Captură de date și prestează servicii de integrare soluții IT și consultanță IT. Smart Business Applications S.R.L. are parteneriate strategice cu Companii IT de top din Uniunea Europeană și Republica Moldova, care produc și implementează soluții software atât pe piața locală, cât și peste hotare.


SPID INTEGRATION

Locație: Floreasca Tower, Calea Floreasca 175, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, +40 720 200 820
www.spid-software.ro | office@spid-software.ro

Spid Integration este un furnizor de servicii IT complete, echipa fiind capabilă, prin dimensiune și experiență, să ofere toată gama de servicii software, rezultat în urma analizei fluxurilor de afaceri ale companiilor pe diverse domenii de activitate. Din experiența de 11 ani de activitate am identificat diverse tipologii de clienti și de aceea vrem să includem în portofoliu, direct sau prin parteneri, o gamă variată de soluții și servicii, care să acopere optim nevoile clientului. Avem implementari în România, Bulgaria și Croatia, peste 30 clienti în portofoliu, cu dimensiuni între 3 și 160 de useri fiecare, în domenii precum Producție, Distribuție, Retail, Shipping și Imobiliare.


TOTAL BUSINESS CONSULTING

Locație: Str. Poligonului Nr 2, Ploiesti, Prahova, + 0344 111 264
www.tb-consulting.ro |eugen.paraschiv@tbgrup.ro

Total Business Consulting este o companie privată, cu experiență în consultanță fiscală, financiar-contabilă și managerială și consultanță în domeniul IT. Echipa sa de specialiști, seriozitatea ofertei sale şi relaţiile excelente cu partenerii săi de afaceri reprezintă garanţia faptului că oferă servicii de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clienţilor consultanţa necesară alegerii soluţiilor potrivite atingerii obiectivelor.

Pornind de la experiența de peste 10 ani la nivel global a grupului, Total Business Consulting oferă o gamă largă de servicii de outsoucring IT la cele mai înalte niveluri. Datorită echipei de specialiști certificați în cele mai sofisticate tehnologii, putem administra resursele companiei dumneavoastră atât parțial (în colaborare cu departamentul IT), cât și integral.

Echipa noastră de consultanți este mereu aproape de clienții săi în identificarea de soluții eficiente și sigure pentru îmbunătățirea procedurilor și a infrastructurii IT. Conturăm împreună o strategie IT viabilă și eficientă, politici și proceduri și recomandăm cele mai bune planuri de achiziții. Echipa de consultanți are o experiență solidă în toate domeniile de business ceea ce oferă clienților avantaje competitive prin soluțiile recomandate.


Web Dedicated

Locație: str Nicolae Beldiceanu, nr 78D, Oradea, tel: 0726322889
www.webdedicated.ro | cristian@solutiiweb.ro

Web Dedicated este o companie dinamică, preocupată permanent cu dezvoltarea și identificarea celor mai noi soluții software și hardware, care să vină în întâmpinarea cerințelor tot mai sofisticate ale mediului de afaceri.