Identifică un partener SoftOne
SoftOne promovează un model de business aparte, printr-o rețea de parteneri la nivel internațional, ceea ce înseamnă că putem asigura o prezență mai eficientă pe plan local și extern, garantând în același timp o implementare optimă. Suntem complet dedicați partenerilor și știm că succesul activităților noastre se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu aceștia.

 


Cloud Tech Soft

Locație: Str. Andrei Mureșanu 88, Bistrița, +40 743 560 022
www.cloudtechsoft.ro | contact@cloudtechsoft.ro

Scopul nostru este să adăugăm valoare clienților noștri oferind soluții inovatoare pentru eficientizarea și dezvoltarea afacerii.

Avem o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea de aplicații complexe de tip CRM, ERP, CMS și alte diverse aplicații web pentru afaceri.

Dezvoltăm de asemenea platforme web, magazine online și website-uri personalizate, adaptate specificului activității clientului, utilizând tehnologii actuale pentru performanță, siguranță și scalabilitate sporită.

Oferim soluții complete de găzduire și administrare web pentru orice afacere astfel încât clientul să se poată focusa pe dezvoltarea afacerii, uitând de infrastructura cloud și administrarea acesteia.


CONTAM ECG

Locație: Str. Emil Gârleanu, nr. 4, Sector 3, București, +40 728 114 770
www.erpgroup.ro | office@erpgroup.ro

Echipa Contam.ECG, cu experiență în implementarea de soluții software și cunoștințe privind cerințele pentru multiple domenii de activitate (comerț, distribuție, producție și servicii), oferă suportul necesar fluidizării volumului activității și a fluxurilor informaționale, alinierii proceselor specifice de business la standardele din domeniu și optimizarea acestora.

 


ERP CONCEPT SOLUTIONS

Locație: Str. Artelor, nr. 4, Cluj-Napoca, +40 364 100 064
www.erp-concept.ro | secretariat@erp-concept.ro

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, ECS comercializează și implementeză soluții informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning), oferind clienților săi un pachet complex de servicii de consultanță și dezvoltare.

 


FORMA CREATIV DESIGN

Locație: Bd. Timisoara, nr. 89, Sector 6, Bucuresti, +40 722 315 787
www.e-forma.ro | contact@e-forma.ro

Suntem o companie specializata in consultanta si implementare de proiecte de la nivel de identitate pana la dezvoltarea afacerii.

Serviciile de consultanta in domeniul studiilor specializate pe diverse profiluri: studii sociale, studii de piata, studii de impact, studii de produs, realizarea de planuri de afaceri si strategii de dezvoltare, corelate cu serviciile de marketing online, creare si intretinere de site-uri de prezentare si de platforme de vanzare on-line, converg in realizarea implementarilor de soft ERP&CRM, orientat prioritar catre core business-ului clientilor nostri, prin prisma cerintelor implicite de crestere si dezvoltare ale acestora.

 


FSS Global

Locație: Bd. Corneliu Coposu nr. 6-8 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti, +40 376 203 423

http://www.fssglobal.com | RO_enquiries@fssglobal.net

FSS Global a luat fiinta in Romania in anul 2005, din dorinta de a oferi servicii de calitate in domeniul Consultantei IT unui segment de piata de nisa din industria petroliera. Pornind de la un singur consultant, echipa este astazi formata din 10 profesionisti cu experienta de 10 pana la 30 ani in implementare ERP, Analiza Business si Management de Proiect. Pornind de la consultanta in implementare ERP, analiza si implementarea proceselor de business, training si suport post-implementare, pana la dezvoltare de aplicatii conexe pentru solutii bancare, sisteme de achizitii sau instrumente de BI, echipa FSS Global are experienta si calificarile necesare pentru a asigura succesul proiectelor clientilor nostri.

 


GM CONSULTING

Locație: Str. Aleea Ilioara nr. 1, Sector 3, București, +40 213 485 174
www.1clouderp.ro | office@1CloudERP.ro

Inființată în anul 2003, GM Consulting a avut încă de la inceput misiunea de a asigura clienților săi produse și servicii IT de cea mai înaltă calitate. Orientată întotdeauna spre soluții cât mai eficiente și performante, compania a câștigat rapid încrederea clienților și colaboratorilor săi. În prezent, GM Consulting oferă o gamă variată de produse și servicii, având o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în implementarea de soluții de business.

 


 

GREAT APPS SOLUTIONS

Locație: Strada Mitropolit Varlaam 71, București, +40 722 353 111
www.greatapps.roliviu.buligan@greatapps.ro

Great Apps Solutions a fost creată cu misiunea de a aduce pe piața de soluții Soft1 conceptul de Add-ons plug&play. Pe lângă serviciile obișnuite de consultanță, implementare și customizare, Great Apps Solutions pune la dispoziția partenerilor săi o întreagă suită de extensii ale sistemului Soft1 ERP.

În plus, pentru un maxim de eficiență, Great Apps Solutions vă susține în procesul de transformare digitală a business-ului, oferind clienților săi suport constant și oferindu-le în timp util toate informațiile cu privire la actualizări, versiuni noi precum și alte modificări menite să crească productivitatea si eficiența business-ului.


ICE COMPUTERS

Locație: Cătămăresti Deal nr 538, Botoșani, +40 231 536 777
new.icenet.ro | office@icenet.ro

Cu peste 20 de ani de activitate, Ice IT Solutions a devenit un reper pentru excelență în zona în care activează, prin modul de abordare a situațiilor diverse întâlnite la clienți și prin soluțiile oferite.

 


Info tech solutions

Locație: Str. Transilvaniei Nr. 132, Buzău, +40 727 777 790
www.infotechs.ro | office@infotechs.ro

Info Tech Solutions este o firmă cu experiență de 13 ani în implementări ERP, suport tehnic divers pentru clienții noștri, dezvoltare software și consultanță generală IT.

 


Integrisoft

Locație: Str.  Matei Voievod, Nr. 55, Sector 2, București, +40.031.425.38.91
www.integrisoft.ro | office@integrisoft.ro

Integrisoft este o companie cu capital privat, 100% românesc, activând de peste 15 în domeniul dezvoltării și implementării de soluții software atât pentru administrația publică locală cât și pentru sectorul privat. Soluțiile noastre sunt folosite în peste 300 de entități totalizând un număr de peste 4.000 de utilizatori. Expertiza noastră acoperă dezvoltarea și implementarea de soluții de tip ERP, CRM, DM precum și software la cheie și servicii de outsourcing.

 


IT Genetics

Locație: Str. Mehadia nr.41, Sector 6, Bucuresti, Romania, 031-780.03.18

www.it-genetics.ro | office@it-genetics.ro

IT Genetics, fondată în 2007, lider pe piața soluțiilor de identificare automată, colectare de date și puncte de vânzare (Data Capture & POS), are peste 13 ani de expertiză în automatizarea operațiunilor și optimizarea fluxurilor de lucru, oferind afacerilor consultanță personalizată. Compania este specializată în furnizarea și integrarea de soluții IT profesionale customizabile în retail, distribuție, transport și logistică, producție, pharma, banking, educație și alte industrii, cu reprezentanțe în România, Ungaria și Bulgaria.

 


 

IT HIT

Locație: Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, clădirea Green Gate, sector 5, București, +40 723 654 145
www.ithit.ro | office@ithit.ro

Principalul nostru scop este să oferim soluții și servicii IT de cea mai bună calitate tuturor clienților nostri.
Cu o echipă de profesioniști, cu peste 20 ani de experiență în implementare ERP, noi avem soluțile la problemele dumneavoastră. Principalul nostru obiectiv este industria ERP, dar suntem experimentați în Web Design și IT Outsourcing. Practic, suntem o firmă care oferă soluții pentru toate nevoile dumneastră digitale. Pentru noi, este mai mult decât o afacere; ne străduim să menținem o satisfacție de 100% a clienților prin toate mijloacele posibile.

 


MASTER COMPUTERS

Locație: Str. Făgăras 25, sector 1, Bucuresti, +40 212 100 100
www.mastercomputers.ro | office@mastercomputers.ro

Master Computers este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții informatice dedicate segmentului de retail. Începând cu anul 1999, este lider în domeniul sistemelor de gestiune și administrare a vânzărilor pentru magazine și a realizat un număr important de sisteme fiscale de tip Point of Sale (PoS) pentru piața românească și externă.


NEXT SOLUTIONS

Phoenicia Business Center Strada Turturelelor, nr. 11A, etaj 2, Sector 3, ROMANIA
https://nextisolutions.ro/ | office@nextisolutions.ro

NEXT este ajutorul dumneavoastră când gestionarea afacerilor business­-to-­consumer apare pe ordinea de zi. Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul dezvoltării și implementării soluțiilor de business, echipa noastră este aici pentru a transforma flow­urile de resurse, salariile, fluctuațiile stocurilor într­-un proces ușor de urmărit și gestionat.

 


Orosimo

Calea Rahovei Nr. 240, Etaj. 1, Sector 5, Bucuresti
https://orosimosoftware.ro/ | office@orosimosoftware.ro

Orosimo Software a fost fondată în anul 2008 și este prezentă în România, Grecia, Serbia, Croatia si Albania. Principalul obiectiv al companiei este realizarea de proiecte ERP, CRM și WMS. Avem o vastă experiență în sistemele informatice, precum și in soluțiile de infrastructură și putem oferi soluții la cheie. Cu dezvoltarea partenerilor noștri, suntem mereu în vârful tehnologiei oferind soluții care abordează peisajul competitiv al pieței și soluțiile care au cicluri de viață prelungite. Soluțiile pe care le oferim sunt dedicate tuturor operațiunilor ce se desfașoară în cadrul unei companii: de la coordonarea activității comerciale, a producției, a serviciilor sau a personalului și până la managementul activității financiar-contabile sau realizarea de rapoarte adresate managementului, oferind o imagine globală a activitații si rezultatelor companiei. Orosimo România se bazează pe un personal bine pregătit în dezvoltarea de software, consultanță și servicii pentru clienți, care oferă capabilități speciale pentru a gestiona eficient atât resursele generale, cât și resursele IT. Prin experiența de afaceri internațională și expertiza tehnică dovedită, Orosimo România a devenit rapid un serviciu de încredere și furnizor productiv de servicii IT pentru afaceri locale și internaționale.


QBS RETAIL & LOGISTICS

Locație: Str. Mihail Kogălniceanu, nr.17, Bloc C4, Brașov, +40 737 208 000
www.qbsretail.ro | office@qbsretail.ro

O companie tânără și dinamică, furnizează soluții software profesionale la cheie pentru sectorul privat: soluții ERP, CRM, Business Intelligence. Oferă servicii complete de analiză, proiectare, dezvoltare și implementare pentru soluțiile software, adaptate specificului de activitate.

 


SERRA SOFTWARE INTERNATIONAL

Locație: Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, București, +40 213 174 050
www.serrasoftware.ro | contact@serrasoftware.ro

Echipa Serra Software International este dedicată soluției Soft1 ERP încă din anul 2009 și are în portofoliul său peste 40 de clienți în România, care însumeaza peste 600 de utilizatori. Serra Software s-a specializat în implementări personalizate bazate pe platforma Soft1 (ERP, CRM si BI), în diverse domenii de business, cum ar fi: vânzări, distribuție, servicii sau producție.

 


SOFT TEHNICA

Locație: Str. Mihai Eminescu nr.163, sector 2, București, +40 216 367 085
www.soft-tehnica.com | office@soft-tehnica.com

Alături de o echipă dinamică și entuziastă, Soft Tehnica oferă atât soluții generice, cât și soluții la cheie, plecând de la cerințele specifice ale clienților și anticipând dezvoltarea ulterioară a nevoilor acestora. În prezent, portofoliul companiei include soluții pentru HoReCa & Retail, dezvoltate sub brandul Freya, soluții pentru semnătura electronică, software pentru managementul afacerilor, aplicații de e-learning sau diverse soluții pentru administrația publica.

 


Smart Business Applications

Locație: mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 188, ap. 48,  + (373) 601 666 59
https://smart-app.md | office@smart-app.md

Smart Business Applications S.R.L. este o companie din Republica Moldova cu capital privat 100%, care implementeaza produse și soluții de înaltă performanță în domeniile: ERP; SFA; CRM; Arhivare Electronica; Document Management; Fluxuri de lucru; Captura de date și prestează servicii de Integrare soluții IT și Consultanță IT. Smart Business Applications S.R.L. are parteneriate strategice cu Companii IT de top din Uniunea Europeană și Republica Moldova, care produc și implementează soluții software atât pe piața locală, cât și peste hotare.


SPID INTEGRATION

Locație: Floreasca Tower, Calea Floreasca 175, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, +40 720 200 820
www.spid-software.ro | office@spid-software.ro

Spid Integration se dorește a fi un furnizor de servicii IT complete, echipa fiind capabilă, prin dimensiune și experiență, să ofere toată gama de servicii de creare software, rezultat în urma analizei fluxurilor de afaceri ale companiilor pe diverse domenii de activitate.

Din experiența de 11 ani de activitate am identificat diverse tipologii de clienti și de aceea vrem să includem în portofoliu, direct sau prin parteneri, o gamă variată de soluții și servicii, care să acopere optim nevoile clientului.

Avem implementari în România, Bulgaria și Croatia, peste 30 clienti în portofoliu, cu dimensiuni între 3 și 160 de useri fiecare, în domenii precum Producție, Distribuție, Retail, Shipping și Imobiliare.


TOTAL BUSINESS CONSULTING

Locație: Str. Poligonului Nr 2, Ploiesti, Prahova, + 0344 111 264
www.tb-consulting.ro |eugen.paraschiv@tbgrup.ro

Total Business Consulting este o companie privata, cu experienta in consultanta fiscala , financiar-contabila si manageriala, consultanta in domeniul IT. Echipa sa de specialişti, seriozitatea ofertei sale şi relaţiile excelente cu partenerii săi de afaceri reprezintă garanţia faptului că oferă servicii de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clienţilor consultanţa necesară alegerii soluţiilor potrivite atingerii obiectivelor.

Pornind de la experienta de peste 10 ani la nivel global a grupului, Total Business Consulting ofera o gama larga de servicii de outsourcing IT la cele mai inalte niveluri. Datorita echipei de specialisti certificati in cele mai sofisticate tehnologii, putem administra resursele companiei dumneavoastra atat partial (in colaborare cu departamentul IT) cat si integral.

Echipa noastra de consultanti este mereu aproape de clientii sai in identificarea de solutii eficiente si sigure pentru imbunatatirea procedurilor si a infrastructurii IT. Conturam impreuna o strategie IT viabila si eficienta, politici si proceduri si recomandam cele mai bune planuri de achizitii. Echipa de consultanti are o experienta solida in toate domeniile de business ceea ce ofera clientilor avantajele competitive prin solutiile recomandate.


Web Dedicated

Locație: str Nicolae Beldiceanu, nr 78D, Oradea, tel: 0726322889
www.webdedicated.ro | cristian@solutiiweb.ro

Web Dedicated este o companie dinamică, preocupată permanent cu dezvoltarea și identificarea celor mai noi soluții software și hardware, care să vină în întâmpinarea cerințelor tot mai sofisticate ale mediului de afaceri.