Home  ›  Blog  ›  Noutăți & Evenimente  ›  IT Genetics a ales Soft1 ERP pentru transformarea digitală a companieiIT Genetics a ales Soft1 ERP pentru transformarea digitală a companiei

October 16, 2023


Noutăți & Evenimente

IT Genetics, lider în furnizarea și implementarea de soluții IT profesionale pentru afacerile din România, Ungaria, Bulgaria și Spania, a ales soluția ERP inovatoare oferită de SoftOne România și implementată de CONTAM, partener autorizat SoftOne, pentru a începe procesul de transformare digitală al companiei.

Dezvoltarea accelerată din ultimii ani a grupului IT Genetics, dar și expansiunea internațională, odată cu extinderea pe piața din Spania, în 2022, a determinat compania să adopte Soft1 ERP, o soluție de gestiune completă, care să le poată satisface integral toate nevoile operaționale și care să le ofere o imagine de ansamblu asupra proceselor de business, atât la nivel de grup, cât și pentru fiecare companie în parte. Prin integrarea Soft1 ERP, IT Genetics a reușit să își îmbunătățească și să își simplifice toate procesele din cadrul grupului și a obținut o vizibilitate extinsă și granulară asupra operațiunilor din cadrul tuturor companiilor din grup, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra proceselor de planificare și bugetare.

Adriana Arhire, Chief Executive Officer în cadrul IT Genetics a declarat: “Am pornit parteneriatul cu SoftOne România având obiective foarte clare în vedere: îmbunătățirea eficienței operaționale a grupului și creșterea productivității. În acest moment putem spune ca am atins aceste obiective și suntem foarte mulțumiți de Soft1 ERP și de beneficiile pe care ni le-a oferit. În continuare, dorim să îmbunătățim și mai mult capacitățile noastre de automatizare. Credem că acest lucru ne va permite să creștem în continuare eficiența operatională, să reducem erorile și să permitem echipei noastre să se concentreze asupra activităților strategice care ne ajută să ne dezvoltăm afacerea într-un mod accelerat. Prin urmare, așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu SoftOne și să explorăm noi modalități de optimizare a afacerii.”

Soft1 ERP Series 6 este o o soluție de afaceri completă, care oferă organizațiilor o serie de beneficii unice: automatizarea proceselor pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, posibilitatea exploatării resurselor fără restricții geografice sau temporale și un flux de informații automat cu furnizorii, clienții și partenerii. Fiind dezvoltată pe o platformă software deschisă, Soft1 ERP permite conectarea cu sisteme și tehnologii diferite, fără a necesita investiții suplimentare, astfel încât companiile să poată realiza transformarea digitală a operațiunilor cu pași mici, simpli și independenți și să obțină plus-valoare încă din prima zi. În prezent, soluțiile SoftOne sunt utilizate de peste 75.000 companii, din peste 4 țări.

 

„Ne bucurăm că prin implementarea soluției Soft1 ERP pentru companiile din grupul IT Genetics am reușit să susținem transformarea digitală a organizației și să le satisfacem complet nevoile operaționale pentru a-și atinge obiectivele de business. În cadrul SoftOne investim constant în tehnologii și soluții business software de ultimă generație, care permit clienților noștri să se adapteze rapid la schimbările din piață și să își dezvolte afacerea.” a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

Articole asociate