Soft1 Series 6
O nouă lume a experienței digitale










Soft1 Cloud ERP Series 6 introduce o nouă interfață de utilizare, mult mai intuitivă și ușor de utilizat, ce poate fi adaptată în funcție de nevoile fiecărui utilizator, astfel încât să opereze cu până la 50% mai eficient, cu mai puține click-uri. Operarea în aplicația Soft1 Series 6 este diferită, dar rămâne familiară, oferind în continuare încredere în operare, precum generațiile Soft1 anterioare,

Comoditate, simplitate, viteza și productivitate. Toate accesibile pentru tine.








Simplitatea începe aici

Având o interfață simplificată, pe orice ecran, Soft1 Cloud ERP Series 6 oferă o experiență de utilizare de neegalat, pentru a crește productivitatea tuturor angajaților și pentru a le facilita operațiunile de zi cu zi.

Demo Gratuit











Cea mai bună experiență de utilizare

Ecran de lucru și Meniu

În cadrul Soft1 Series 6, ecranul de pe desktop folosește spațiul în mod optim, pentru a permite afișarea simultană a mai multor operațiuni. Meniul este simplificat și poate fi personalizat complet în funcție de nevoile fiecărui utilizator sau echipe. Tranziția între operațiuni este extrem de rapidă și intuitivă, fără să fie necesar niciun singur click în plus.

Interfață și Teme

Noua interfață este incredibil de simplă. Fonturile și caracterele utilizate au un design minimalist, pentru a crea mai mult spațiu pe ecranul desktop-ului. Tema permite utilizatorilor să schimbe aspectul meniului și imaginea de fundal a aplicației, ori să-și ajusteze claritatea exact așa cum își doresc.

Totul este cu până la 50% mai rapid

Noua versiune Soft1 Series 6 include îmbunătățiri semnificative chiar în nucleul aplicației care, împreună cu interfața grafică simplificată, necesită mult mai puține resurse pentru desfășurarea fiecărei operațiuni. Rezultatul: viteza de executare a task-urilor este cu până la 50% mai mare.






Mai multe informații dintr-o singură privire

Portalul Soft1

Portalul reconfigurat Soft1 Series 6 încorporează cele mai noi tehnologii și poate găzdui orice tip de gadget. Începând cu date din orice sursă a aplicației, până la informații din surse web, browsere sau surse .html.

Update în timp real

Creează tablouri de bord personalizate, care se adaptează perfect nevoilor tale. Împărtășește-le cu echipa ta și vizualizează în timp real, dintr-o singură privire, datele de vânzări, stocurile disponibile, istoricul comenzilor sau chiar performanța echipei de vânzări.

Flexibilitate în configurare

Creează și organizează-ți tablourile de bord personale printr-un simplu drag&drop. Alege modul de afișare al gadget-urilor și plasează-le oriunde dorești. Poți accesa imediat orice secțiune a aplicației, direct din meniul principal.



Performanță. Funcționalitate. Simplitate.



Meniu lateral

Accesarea modulelor, filtrarea rezultatelor sau vizualizarea informațiilor au fost dintotdeauna simple cu Soft1. Soft1 Series 6 permite afișarea dintr-un meniu pop-up lateral a tuturor instrumentelor, sarcinilor de lucru și a fiecărui modul. Designul actualizat oferă un nou și dinamic mod de lucru. În fiecare secțiune, printr-o simplă trecere a mouse-ului peste, utilizatorul poate afișa și rula imediat cele mai frecvente sarcini, indecși și formulare Soft .

Cronologie

Îți poți desfășura toate activitățile pentru rezolvarea unei anumite sarcini într-un singur loc, ușor și simplu. În cazul unor funcții avansate, precum proiecte, părți comerciale sau angajați, Soft Series 6 îți dezvăluie un istoric complet, care afișează în mod cronologic toate activitățile relevante care au fost efectuate, precum comenzi, facturi, încasări, plăți etc.

Opțiuni de căutare avansată

Soft1 Series 6 oferă funcții de căutare pe baza a numeroase criterii avansate din cadrul meniului, activității sau sarcinii. Acționând exact ca un motor de căutare, acestea afișază rezultatele numai pentru meniul, activitatea, ori sarcina pe care utilizatorul o desfășoară. În plus, poți efectua căutări mai precise pe anumite domenii, cum ar fi griduri și combo boxes.





Testează gratuit Soft1 Series 6



Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată vei primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.








   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu