Standarde Internaționale
SoftOne Technologies promovează excelența, inovația și angajamentul de a-și îmbunătăți în permanență procesele de business interne, dar și pe cele ale clienților și partenerilor săi. Standardele Internaționale pentru controlul calității implementate și certificate confirmă că SoftOne deține procedurile și măsurile adecvate de securitate pentru a dezvolta soluții și servicii IT dar și tehnologii Cloud, eficiente și de calitate.

Certificările pentru EN ISO 27001:2013 au fost efectuate în conformitate cu procedurile TUV AUSTRIA HELLAS, auditor acreditat independent, lider pe piața din Grecia, care a evaluat procesele SoftOne și a confirmat că acestea sunt derulate în conformitate cu cele două standarde internaționale.

 

EN-ISO-27001-2013-Certification_Gr

EN ISO 27001:2013

EN ISO 27001:2013 este un standard global care prevede specificațiile și practicile necesare unui sistem de management al securității informației. Această certificare atestă faptul că SoftOne a definit și implementează un set coerent și cuprinzător de standarde de securitate, pentru a asigura în mod constant soluții avansate de business, oferind clienților fiabilitate și securitate.