Activitatea Internațională
Soluțiile Soft1 îndeplinesc cu succes standardele de calitate la nivel internațional.

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia, sucursală în Salonic și alte două filiale în Cipru (Limassol, Nicosia) și Bulgaria (Sofia).

SoftOne România are o mare importanță strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrala și de Est.

Aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei rețele extinse de peste 300 de parteneri și 1.000 dezvoltatori asociați, în special în Europa de Sud-Est.

SoftOne vine în întâmpinarea clienților din varii piețe internaționale (Grecia, România, Cipru, Serbia, Bulgaria, Rusia, Turcia).

Caracteristicile internaționale ale soluțiilor Soft1:

Dicționar: Soft1 ERP poate fi ușor tradus. Toate indicațiile lingvistice (titluri, mesaje etc.) sunt complet descentralizate din codul aplicației. Soft1 ERP este deja tradus în limbile: Engleză, Română, Sârbă, Rusă, Bulgară, Turcă.

Localizare: Soft1 gestionează eficient orice legislație aplicabilă de impozitare bazată pe standarde specifice, încorporată în codul aplicației. Legislația națională existentă face parte integrantă din Soft1.