Politica de securitate a informațiilor
In SoftOne, ne-am angajat sa protejam intimitatea clientilor nostri si sa dezvoltam servicii web securizate. Vizita pe site-ul nostru este gratuita, cu exceptia punctelor de acces clasificate care necesita un username si o parola. Cu toate acestea, pentru utilizarea corecta a serviciilor noastre si pentru a permite furnizarea de solutii performante, este necesara colectarea anumitor informatii cu caracter personal. Paragrafele urmatoare explica procesul de colectare a datelor cu caracter personal si prezinta modul in care vor fi utilizate aceste informatii. Va rugam sa cititi cu atentie paragrafele de mai jos.

Colectarea datelor cu carecter personal:

SoftOne poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formulele de inregistrare prezentate pe site-ul www.softone.ro solicita informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind regasite in categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra
– Pentru a livra serviciile solicitate
– Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs
– Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului

In cazul in care datele dumneavoastra de contact vor suferi modificari, va rugam sa ne contactati direct la +40 212 24 3925, astfel incat sa putem pastra informatii actualizate.

Utilizarea datelor cu caracter personal:

SoftOne poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de furnizor servicii software, in urmatoarele scopuri:

– Pentru a oferi un cod contului si o parola pentru utilizarea variantei demo a serviciului oferit
– Pentru a oferi acces la servicii precum forumuri, bloguri, etc
– Pentru a oferi acces la diverse informari
– Pentru a oferi detalii legate de actualizari, oferte speciale, noi caracteristici si alte servicii noi furnizate de SoftOne
– Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Securitatea datelor personale:

SoftOne utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

SoftOne isi rezerva dreptul de a trimite email-uri periodice pentru a va informa asupra aspectelor tehnice sau de alta natura legate de serviciile sau solutiile pe care v-ati manifestat interesul.