Joburi Disponibile
Alătură-te echipei SoftOne România!

Ești inovativ, hard-worker, ai inițiativă și pui pasiune în ceea ce faci?

Ești în căutarea unui job in industria de IT&C potrivit pentru tine, chiar dacă nu ai mare experiență? Intră în programul nostru de training pentru juniori și integrează-te în universul celor care vor sa învețe, să progreseze și să ajungă adevărați profesioniști. Ai deja experiență în domeniu și ești tentat de soluții noi, pe platforme tehnologice avansate? Vino să lucrăm împreuna într-o echipă puternică, tânără și dornică de afirmare!

SoftOne reprezintă locul în care fiecare dintre noi are însemnătatea sa în angrenajul companiei, unde considerăm că doar munca în echipa permite obținerea de performanțe, un loc în care promovăm onestitatea și respectul reciproc, un mediu de lucru prietenos, în care există reale oportunități de dezvoltare.

Cum poți face parte din echipa SoftOne? Trimite CV-ul, alături de un scurt text, în care să ne convingi că îți dorești să ni te alături, pe adresa info@softone.ro


ERP Consultant

Whilst our technology is the enabler and vehicle for achieving business benefits, the quality and experience of our consultants are key differentiators.

To strengthen our SoftOne team, we are looking for a motivated, creative and enthusiastic ERP Consultant.