e-Factura
Soft1 Cloud ERP integrează e-Factura pentru conformitate 100% cu legislația fiscalăSistemul Obligatoriu de Facturare Electronică

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat proiectul e-Factura, devenit obligatoriu începând cu data de 1 iulie 2022 în relația B2G, pentru eficientizarea procesului de colectare al impozitelor și taxelor. Acesta vizează mai ales creșterea gradului de colectare a TVA și combaterea evaziunii fiscale.

Integrarea e-Factura
pentru companiile din Romania

e-Factura în Soft1 Cloud ERP

Soluția Soft1 Cloud ERP, prin modulul e-Factura, permite conectarea la sistemul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) RO e-Factura pentru trimiterea automata a facturilor electronice emise de către utilizatori, direct din aplicație.

Cine trebuie să utilizeze e-Factura?

  • Companiile care emit facturi către instituțiile statului român (B2G), începând cu data de 1 iulie 2022;
  • Companiile care livrează bunuri încadrate cu risc fiscal ridicat (legume și fructe, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, îmbrăcăminte și încălțăminte în relația B2B, construcții etc, începând cu data de 1 iulie 2022;
  • Toate companiile în relație B2G, B2B și B2C, începând cu anul 2023.


Integrarea e-Factura cu Soft1 Cloud ERP

Facturarea electronică este la îndemâna oricărui utilizator Soft1 Cloud ERP! Soluția noastră îți permite să emiți facturile electronice conform reglementărilor oferite de ANAF simplu și rapid, într-un mod complet automatizat.
Înregistrarea în SPV

Obține certificatul digital din Spațiul Privat Virtual pentru a avea acces la sistemul RO e-Factura.


Configurarea bazei de date

Configurează Soft1 Cloud ERP astfel încât informațiile din aplicație să corespundă criteriilor existente în consola e-Factura.


Încarcă facturile în Soft1 Cloud ERP

Introdu facturile în sistem pentru a le trimite prin e-Factura către Agenția Națională de Administrare Fiscală.


Obține aprobarea ANAF

Generează fișierul .XML al facturii, trimite-l către Spațiul Privat Virtual SPV și solicită aprobarea facturii într-un mod automatizat, direct din aplicație.

e-Factura

Trimite facturile electronice către ANAF printr-un simplu click!Implementare rapidă

Integrează consola e-Factura printr-o simplă configurare a aplicației Soft1 Cloud ERP, fără a fi nevoie de schimbări în operarea sistemului.


Costuri reduse

Achiziționează modulul e-Factura printr-un abonament anual, accesibil afacerii tale.Validare rapidă a datelor

Prelucrează informațiile și corectează cu ușurință erorile din sistem pentru a asigura conformitatea facturilor cu reglementările ANAF.Trimiterea facturilor în timp real

Trimite fișierul .XML către ANAF în timp real și primește aprobarea pentru transmiterea facturilor către clienții tăi.Mă interesează

   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu