Schimbă abordarea în afacerea ta

Testează Soft1 GRATUIT

Valorifică puterea echipei tale


Oferă simplitate afacerii tale

Dezvoltă-ți afacerea cu instrumente cât mai simple. Crează un mediu prietenos pentru angajați și astfel vor deveni mai rapizi și eficienti. Avantajele utilizării unui sistem ERP în Cloud sunt numeroase și foarte atractive, întrucât combinația dintre caracteristicile unei aplicații pentru afaceri și flexibilitatea mediului Cloud este una ideală.

Acces la informații din orice loc și oricând ai nevoie

Angajații au posibilitatea de a lucra de acasă sau din hub-uri și de a-și hotărî individual programul, iar acest lucru poate fi privit ca o modalitate sigură de a fideliza oamenii. Aplicațiile mobile de afaceri îți permit să fii conectat în permanență cu oricine din sediu sau cu alți colegi sau parteneri de afaceri din alte locații.

Acces la informații din orice loc și oricând ai nevoie

Angajații au posibilitatea de a lucra de acasă sau din hub-uri și de a-și hotărî individual programul, iar acest lucru poate fi privit ca o modalitate sigură de a fideliza oamenii. Aplicațiile mobile de afaceri îți permit să fii conectat în permanență cu oricine din sediu sau cu alți colegi sau parteneri de afaceri din alte locații.

Adaptat fiecărui utilizator

Permite echipelor tale sa devină mai productive. Soft1 oferă un nou nivel de capabilități proiectate în mod special pe nevoile utilizatorilor, astfel încât să faciliteze personalizarea completă a mediului lor de lucru: formate, site-uri favorite, gadget-uri și comenzi rapide.


Valorifică-ți afacerea

Funcționalități integrate nativ într-o soluție unică și completă

Soft1 ERP integrează într-un singur sistem toate sectoarele de business dintr-o companie. Acum companiile pot asimila și adopta idei noi și cele mai bune practici în afaceri printr-o soluție de business inovativă, Soft1 SaaS.

Controlează fiecare process din afacerea ta

Accelerează performanța afacerii tale, generează o creștere importantă a vânzărilor și gestionează eficient și simplu activitatea financiară. În plus, față de eficientizarea operațiunilor, experimentează costuri reduse și un control sporit al proceselor operaționale și de management, doar cu lider-ul de piață în solutii Cloud, SoftOne Cloud ERP.

Investiții reduse

Soluția Soft1 ERP este instalată pe cea mai sofisticată arhitectură Microsoft Cloud Data Center, utilizând în cel mai eficient mod avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, ce asigură maximum de disponibilitate și securitate. Soluțiile Soft1 în Cloud, prin modelul „pay as you use”, maximizează valoarea aferentă recuperării investiției.

Metode de instalare flexibile

Opțiunile de instalare sunt flexibile. Fără a pierde din performanță si fără restricții privind funcționalitatea, îți poți adapta soluția la nevoile tale actuale. Soft1 ERP este disponibil fie sub formă de abonament (model ASK) sau ca instalare pe server/on-premise, cu acces la toate versiunile noi existente. Vei experimenta costuri reduse şi un control sporit în procesele operaționale și de management, cu ajutorul unui singur sistem.

Cea mai performantă soluție de raportare

Soft1 oferă o soluție completă de Business Intelligence – interogări de baze de date și raportări, analize, ceasuri de board pentru management, sprijinind companiile să planifice, să înteleagă și să gestioneze rezultatele financiare și operaționale. QlikView este o platformă Business Discovery recunoscută la nivel internațional, integrată nativ în Soft1 ERP.

Fii conectat în orice moment cu angajații și afacerea ta

În ziua de azi, companiile au nevoie să fie conectate în permanență cu clienții lor, angajații, furnizorii și partenerii de afaceri. Pentru jucătorii din piață, indiferent de mărime și domeniul în care activează, a devenit o necesitate să își asigure flexibilitate și maximum de eficiență în derularea operațiunilor. Prin avantajele unice oferite de aplicațiile mobile Soft1, avantajul competitiv este de partea ta și cu siguranță că angajații tăi vor deveni mult mai eficienti și vor oferi clienților întotdeuna servicii de calitate.


Valorifică-ți departamentul de IT

Securitate și scalabilitate


Standardele Internaționale EN ISO 27001:2013 pentru controlul calității implementate și certificate confirmă faptul că SoftOne deține procedurile și măsurile adecvate de securitate pentru a dezvolta soluții, servicii IT și tehnologii Cloud, la cel mai înalt nivel.

Servicii de Back-Up & Disaster Recovery


Soluțiile Soft1 Cloud instalate în cele mai noi locații tip data-center ale Microsoft, garantează servicii de back-up performante și soluții avansate de „disaster recovery” pentru a nu consuma timp prețios și a evita investițiile inițiale costisitoare.

Upgrade-uri de sistem și acces la cele mai noi tehnologii


Focalizează întreaga activitate de IT pe soluții avansate. Cu Soft1 Cloud ERP, actualizările nu mai reprezintă o problemă, se fac în mod automat, iar funcționalitațile/modulele noi pot fi adăugate foarte ușor pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă sau își schimba domeniul de activitate.

Integrare simplă cu terțe sisteme și tehnologii


Soluțiile Soft1 Cloud, având marele avantaj de a fi dezvoltate sub forma unei platforme deschise, sunt ușor de gestionat și sunt ideale pentru integrarea cu terțe sisteme și tehnologii. Rezultatul va fi reprezentat de o interfață intuitivă, la care toți utiizatorii se vor putea adapta cu ușurință.

Solicită demo
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu
Funcționalități

Contabilitate generală, Mijloace Fixe, Încasări, Plăți, Bilete la Ordin/CEC-uri, Tranzacții speciale tip Debit/Credit, Conturi de numerar, Acoperiri, Reconcilieri, Managementul cărților de credit, Rate si Înțelegeri comerciale, Bugete, Standarde Internationale Contabile (IAS), Contabilitate de gestiune, Factoring, Analiza costurilor pe activități (ABC)

View Data Sheet

Producție & Costuri de producție

View Data Sheet

Design machete, Script Builder, Workflow Scenarios, Runtime Rights, Sisteme Remote, Sistem de alerte, Customization Toolkit

View Data Sheet

Clienți, Furnizori, Debitori & Creditori, Vânzări, Achiziții, Conector eInvoice, Retail Sales, Programe de loialitate, Managementului reprezentaților de vânzări, Multi devize, Costuri import & export, Business Units, Politici de prețuri, Politici de credit, Resurse & zone geografice, Declarații consolidate, Multi companie, Managementul aprobărilor, Instalări & Contracte

View Data Sheet

Management de proiect Servicii și Tehnicieni, Contacte, Procese de business, Calendar (grup & personal), CRM Sales & Marketing

View Data Sheet

Soft1 Web Report (5 utilizatori), Soft1 myCustomer (50 utilizatori), Soft1 QuickView & Soft1 myPortal

View Data Sheet

Multi depozite, Locații multiple de depozitare, Rafturi, Produse corespondente - subtitute, Culori & Mărimi, Numere seriale, Loturi, Group Sets, Servicii

View Data Sheet

Atașări de documente, Câmpuri opționale & Agregatoare, Generator de rapoarte Standard & Avansat, Fuzionare - Consolidare, QlikView Run Time

View Data Sheet

Studii de caz

"Sistemul integrat Soft1 ERP a contribuit semnificativ la dezvoltarea companiei Oscar Downstream datorită flexibilității și scalabilității sale, precum și gestionării eficiente și unitare a tuturor proceselor din activitatea noastră specifică. În plus, raportul calitate-preț este excelent."

Tane Gheoarca, Administrator, OSCAR DOWNSTREAM

Citește studiul de caz complet

Începe acum!


Soft1 Open Enterprise este disponibil prin următoarele pachete:

Value Plus

Best Seller

de la67€

/lună /user
*Minimum 3 useri (factură anuală)

Demo Gratuit

Funcționalități avansate:
Managementul Stocurilor
Activitate Comercială
Parteneri comerciali
Manangement Finaciar
Instrumente de raportare
Instrumente de customizare
Conector INVOICE
Contabilitate
CRM

Aplicații Web & Mobile
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Global Plus

de la92€

/lună /user
*Minimum 5 useri (factură anuală)

Demo Gratuit

Funcționalități complete:
Managementul Stocurilor
Activitate Comercială
Parteneri comerciali
Manangement Finaciar
Instrumente de raportare
Conector INVOICE
Contabilitate
CRM
Producție

Aplicații Web & Mobile
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Prețurile nu includ TVA


Ai întrebări?