Afacerea ta, drumul tău spre succes

Testează Soft1 GRATUIT

Îmbunătățește experiența utilizatorilor

Operare intuitivă

Experimentează flexibilitatea intefeței oferite de soluția Soft1 ERP și operează datele de care ai nevoie, rapid și intuitiv. Pe scurt, angajații tăi pot vedea meniul lor personalizat, în funcție de task-urile alocate.

Adaptat cerințelor tale

Permite echipelor tale sa devină mai productive. Soft1 oferă un nou nivel de capabilități proiectate în mod special pe nevoile utilizatorilor, astfel încât să faciliteze personalizarea completă a mediului lor de lucru: formate, site-uri favorite, gadget-uri și comenzi rapide.

Acces la informații de oriunde și prin orice dispozitiv

Angajații au posbilitatea de a lucra de acasă sau din hub-uri. Cu acces în doar câteva secunde la informațiile de care au nevoie, în spatiul în care se simt că pot fi mai eficienți, cu siguranță vor soluționa toate solicitările și task-urile alocate în cel mai scurt timp posibil, de pe orice smartphone/tabletă.


Crește performanța afacerii tale

Soluție “All-in-One”

Soft1 ERP integrează într-un singur sistem toate sectoarele de business dintr-o companie. Acum companiile pot asimila și adopta idei noi și cele mai bune practici în afaceri printr-o unică soluție de business inovativă.

Simplă, inteligentă, orientată către client

Soft1 ERP este o solutie specializată, dezvoltată utilizând ultima generație de tehnologie aplicabilă în crearea de aplicatii software de business. Cu Soft1 ERP, afacerea ta are rezultate mai bune, soluția sprijinind fiecare companie să își optimizeze procesele operaționale, să fie mai eficientă, rapidă și să își crească avantajele competitive.

Partenerii noștri, un rol esențial pentru o colaborare eficientă

Știm că succesul activităților noastre se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu rețeaua noastră de parteneri. Fiind dedicați în permanență dezvoltării și furnizării sistemelor software de ultimă generație, partenerii SoftOne oferă întotdeauna soluțiile cele mai potrivite nevoilor de business ale clienților existenți sau potențiali.Solutie BI inteligentă

Soft1 oferă o soluție completă de Business Intelligence – interogări de baze de date și raportări, analize, ceasuri de board pentru management, sprijinind companiile să planifice, să înțeleagă și să gestioneze rezultatele financiare și operaționale. QlikView este o platformă Business Discovery recunoscută la nivel internațional, integrată nativ în Soft1 ERP.

Costuri operaționale reduse

Stocarea în Cloud oferă numeroase beneficii, precum eficientizarea timpului și implicit a costurilor. Funcționează, de asemenea, ca un numitor comun pentru afacerile de pretutindeni. Serviciile se bazează pe învățarea colectivă și aportul tuturor, iar noii utilizatori sunt imediat expuși proceselor, formulelor și interfețelor care au fost testate anterior și au dovedit că pot livra cele mai bune rezultate în afaceri.

Implementare rapidă

Uită de complexitatea proiectelor implementare în luni de zile. Cu Soft1 Cloud ERP, serviciile sunt implementate rapid și pot fi utilizate în doar câteva minute și nu după mai multe săptămâni sau luni, cât durează în mod tradițional. De asemenea, devine din ce în ce mai ușor să ai abordări inovatoare în business, datorită serviciilor deja disponibile în Cloud. Folosirea sau combinarea acestor servicii pot genera noi modele de business, noi valori și noi surse de venit pentru compania ta.


Eficientizează departmentul de IT

Siguranță certificată și eficiență în operare


Standardele Internaționale EN ISO 27001:2013 pentru controlul calității implementate și certificate confirmă faptul că SoftOne deține procedurile și măsurile adecvate de securitate pentru a dezvolta soluții, servicii IT și tehnologii Cloud, la cel mai înalt nivel.

Servicii de Back-Up & Disaster Recovery


Soluțiile Soft1 Cloud instalate în cele mai noi locații tip Data-Center ale Microsoft, garantează servicii automate de back-up performante și solutii avanasate de recovery pentru a nu consuma timp prețios și a evita investițiile inițiale mari. Așadar, în cazuri de forță majoră, companiile care lucrează în Cloud nu au nevoie de sisteme proprii de recuperare sau tehnici de management al dezastrelor.

Investiții minime în IT și resurse


Licențierea pentru soluțiile Soft1 în Cloud se face în regim de abonament și nu necesită investiții suplimentare majore în software, licențe de baze de date sau echipamente hardware. Serviciile sunt singura investiție necesară. Aplicația susține îmbunătățirea performanțelor în afaceri, asigurând în același timp, confidenţialitatea şi securitatea datelor.

Concentrează-te pe soluții sau idei noi și mai puțin pe administrarea aplicației


Implementarea unei soluții ERP nu este un proiect IT, ci un proiect de afaceri. Pune accent pe motivarea responsabililor din departamentul de IT pentru a se concentra pe furnizarea de soluții cu valoare adăugată reală pentru afacerea ta. Profitați de experiența echipei SoftOne și lăsați întreaga infrastructură IT în mâinile noastre.

Solicită demo
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriu
Funcționalități

Contabilitate generală, Mijloace Fixe, Încasări, Plăți, Bilete la Ordin/CEC-uri, Tranzacții speciale tip Debit/Credit, Conturi de numerar, Acoperiri, Reconcilieri, Managementul cărților de credit

View Data Sheet

Management de proiect Servicii și Tehnicieni, Contacte, Procese de business, Calendar (grup & personal), CRM Sales & Marketing

View Data Sheet

Soft1 Web Report (5 utilizatori), Soft1 myCustomer (50 utilizatori), Soft1 QuickView, Soft1 myPortal

View Data Sheet

Clienți, Furnizori, Debitori & Creditori, Vânzări, Achiziții, Conector eInvoice, Retail Sales, Programe de loialitate, Managementului reprezentaților de vânzări, Multi devize, Costuri import & export, Business Units, Politici de prețuri, Politici de credit, Resurse & zone geografice, Declarații consolidate, Multi companie

View Data Sheet

Atașări de documente, Câmpuri opționale & Agregatoare, Generator de rapoarte Standard & Avansat, Fuzionare - Consolidare, QlikView Run Time

View Data Sheet

Multi depozite, Locații multiple de depozitare, Rafturi, Produse corespondete - subtitute, Culori & Mărimi, Numere seriale, Loturi, Group Sets, Servicii

View Data Sheet

Design machete, Script Builder, Workflow Scenarios, Runtime Rights, Sisteme Remote, Sistem de alerte

View Data Sheet

Studii de caz

"Suntem foarte competitivi pe piața românească și ne-am dorit să integrăm în compania noastră o soluție performantă, care să ne ajute să optimizăm procesele interne și de vânzare. Din acest motiv am optat pentru Soft1 ERP de la SoftOne, care, în scurt timp de la implementare a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult să ne eficientizăm activitatea. În plus, timpul redus alocat implementării demonstrează profesionalismul echipei ERP Concept Solutions din Cluj."

Camelia Nicoara, Director Logistica, NEON LIGHTING

Citeste studiul de caz complet

Începe acum!Soft1 Open Enterprise este disponibil prin următoarele pachete:

Prime Plus

de la63€

/lună /user
*Minimum 1 user (factură anuală)

Demo gratuit

Funcționalități standard:
Gestiunea Stocurilor
Activitate Comercială
Parteneri Comerciali
Management Financiar
Instrumente de raportare
Conector eINVOICE
Contabilitate
CRM

Aplicații Web & Mobile
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Business

Best Seller

de la84€

/lună /user
*Minimum 1 user (factură anuală)

Demo Gratuit

Funcționalități standard:
Managementul Stocurilor
Activitate Comercială
Parteneri comerciali
Manangement Finaciar
Instrumente de raportare
Conector INVOICE
Instrumente de customizare
CRM

4 module adiționale
la alegere

Aplicații Web & Mobile
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Value

de la100€

/lună /user
*Minimum 1 user (factură anuală)

Demo Gratuit

Funcționalități standard pentru:
Managementul Stocurilor
Activitate Comercială
Parteneri comerciali
Manangement Finaciar
Instrumente de raportare
Conector INVOICE
Instrumente de customizare

4 module adiționale
la alegere

Aplicații Web & Mobile
Web Report, myCustomer, QuickView, MyPortal


Prețurile nu includ TVA


Ai întrebări?