Servicii de training
Profită de experiența noastră

Experiența noastră ne-a demonstrat că, pentru ca Soft1 ERP să funcționeze la adevărata sa valoare, este necesar ca utilizatorii finali să-și dezvolte abilitățile și cunoștintele necesare pentru o utilizare eficientă. Obține maximum de la soluția ta Soft1!

Trainingul nostru personalizat grăbește procesul de învățare, minimizează lacunele și asigură reținerea informațiilor necesare pentru ca angajații să își continue cu succes activitatea.

Experții noștri calificați în training sunt capabili să dezvolte programe personalizate, care să reflecte procesele companiei și sarcinile unice pe care angajații le vor avea. Oferim cursuri la sediul clienților, la sediul SoftOne, servicii de pregătire a trainerilor interni, evaluarea cunoștintelor dobândite, dar și acces la Soft1 Knowledge Base.

Metodologia noastră oferă abilitatea de a organiza cu usurința sesiuni de training pentru utilizatori, pliate pe nevoi specifice și astfel, se poate evalua cu acuratețe nivelul cunoștintelor acumulate, progresul și performanțele utilizatorilor.

Serviciile includ:

  • Training la sediul SoftOne/sediul clienților/remote;
  • Servicii/Seminarii de e-Learning;
  • Ghiduri de referință pentru utilizatori finali;
  • Documentație tehnică;
  • Soft1 Knowledge Base.