Demo Gratuit

Acum ești mereu cu un pas înainte

Uită de costurile mari, de analizele de proiect complicate și îndelungate sau de implementările consumatoare de timp. Acum poți realiza transformarea digitală a operațiunilor tale de zi cu zi făcând pași mici, simpli și independenți, astfel încât să aduci plus-valoare afacerii tale încă din prima zi. Platforma noastră software cu adevărat inovatoare, îmbină beneficiile Cloud cu tehnologiile de ultimă generație pentru automatizarea proceselor, astfel încât să faci următorul pas către o nouă eră digitală pentru afacerea ta. Cu Soft1 Series 6 ești întotdeauna cu un pas înainte!

Interfață inovatoare

50% mai rapidă, mult mai personalizată,
100% mai intuitivă

Noua generație de software dezvoltat de SoftOne oferă utilizatorilor o experiență complet nouă, creată pentru a permite o utilizare mai intuitivă, un mod de afișare al datelor simplificat și viteză mai mare în accesarea funcționalităților și a datelor.

Adaptată la nevoile specifice ale fiecărui utilizator, interfața Soft1 Series 6 încorporează un portal de informații îmbunătățit și dinamic, precum și numeroase upgrade-uri pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a le facilita operațiunile zilnice, astfel încât să își crească eficiența.


Află mai multe


Mobilitatea Afacerilor

Fiecare funcționalitate, fiecare operațiune, pe orice dispozitiv

Dezvoltată având la bază un design intuitiv pentru a putea fi utilizată într-un mod eficient și pentru a oferi acces rapid la informații, Soft1 Series 6 permite operarea de la distanță fără întreruperi, indiferent de rol, task sau dispozitiv utilizat.

Nou versiune a soluției SoftOne își poate adapta și extinde funcționalitățile pe orice dispozitiv inteligent, astfel încât să susțină operațiunile afacerilor moderne prin intermediul platformei premiate de mobilitate a afacerilor, Soft1 360, a soluției de automatizare a proceselor de vânzare, Soft1 SFA, și prin intermediul Soft1 WMS Lite, o nouă aplicație mobilă pentru eficientizarea proceselor de gestionare a depozitelor și a inventarului pentru orice afacere.


Află mai multe
Conectivitate și colaborare fără limite

Valoare adăugată datorită informațiilor

Soft1 Series 6 a fost creat pentru era Internet of Things (IoT). Proiectat pentru a susține colaborarea fără întreruperi cu orice soluție software terță și orice sistem bancar, Soft1 Series 6 extinde oportunitățile de business ale companiei și te ajută să îți atingi mai multe obiective, de fiecare dată.

Fiind dezvoltată pe o platformă software deschisă, noua versiune ERP a SoftOne permite conectarea cu sisteme și tehnologii diferite, fără să necesite investiții suplimentare.


Află mai multe

Aplicații noi și îmbunătățiteBusiness
Robotics

Automatizarea tuturor proceselor, mai ușoară ca niciodată

BI
Data Lake

Realitatea de business din spatele informațiilor și a cifrelor

SAF-T

Schimbul electronic de date contabile, mai eficient ca niciodată

e-Factura

Trimiterea facturilor electronice, printr-un simplu click

Performanță Cloud de ultimă generație

Cunoștințe avansate, experiență vastă, inovație

Soft1 Series 6 reprezintă următoarea generație a soluțiilor Cloud, fiind dezvoltată pe cea mai inovatoare platformă Cloud ERP din Europa de Sud-Est. Cu peste 8.000 de instalări, tehnologia Soft1 Cloud a schimbat complet modul în care operează companiile.


Noua soluție Soft1 Series 6 include tehnologii și funcționalități inovatoare, menite să optimizeze operarea în Cloud a soluției Soft1 pentru a crea un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai avantajos.

Află mai multe

Testează gratuit Soft1 Series 6Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată vei primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu