Soft1 Series 6
Conectivitate și colaborare nelimitateExtindeți-vă oportunitățile de afaceri și conectați-vă în siguranță la operațiunile dumneavoastră bancare, la soluțiile software are partenerilor sau la orice altă aplicație terță. Utilizați la maximum funcționalitățile de conectare Soft1 Series 6 și transformați oportunitățile de business în succese, cu ajutorul opțiunilor avansate de integrare care reduc costurile și conduc la rezultate remarcabile.

Pregătiți pentru FintechSoft1 Series 6 este pregătit să sprijine interconectivitatea cu majoritatea platformelor bancare online. Folosind modulul de integrare bancară Soft1, puteți reduce semnificativ erorile prin eliminarea introducerii manuale a datelor și îmbunătățirea gestiunii numerarului, într-un mediu perfect sigur.

Utilizatorii Soft1 își pot automatiza și fluidiza tranzacțiile bancare zilnice, direct din aplicația de business pe care o folosesc. Utilizând Soft1, puteți economisi timp și puteți gestiona cu ușurință conturile companiei, puteți efectua și primi plăți și transferuri, verifica soldurile și vizualiza istoricul tranzacțiilor cu doar câteva clicuri.

Soft1 susține, de asemenea, alinierea la implementarea declarațiilor bancare electronice, verificând corelarea datelor dintre înregistrările bancare și cele înregistrate în Soft1. Bineînțeles, toate tranzacțiile bancare pot fi efectuate prin intermediul oricărui dispozitiv inteligent autorizat, indiferent de modelul de instalare a licențelor. (pe server sau în Cloud)


Extend your possibilities
Combinați funcționalitățile aplicației Soft1 Series 6 cu orice alt sistem software folositi, pentru a vă eficientiza operațiunile de business, pentru a economisi timp și pentru a maximiza funcționalitatea platformelor de e-commerce sau a oricărui soft de business utilizat.

Cu ajutorul tehnologilor web de ultimă generație, a protocoalelor avansate de comunicare și transfer de date, Soft1 Series 6 asigură interoperabilitatea cu aproape orice sistem.Advanced web services

Soft1 Web Services include o serie de funcționalități care securizează accesul utilizatorilor, gestiunea datelor, accesibilitatea și securitatea, indiferent de sistemul de operare, limbajul de programare sau arhitectura software.

Folosind formatul JSON pentru a defini o operație de executare precum și schimbul de date cu aplicații de la terțe părți, Soft1 Web Services oferă un mod complet diferit de gândire pentru dezvoltarea aplicațiilor, oferind avantaje semnificative în comparație cu sistemele distribuite vechi:

■ Manipulare mai ușoară a datelor
■ Simplificarea protocoalelor de comunicare
■ Infrastructură mai simplă
■ Ușurință în comunicare
■ Ajustarea aplicațiilor deja existente și adaptarea la piața de business în continuă schimbare, precum și la cerințele imprevizibile ale clienților.
Integration with any application

Soft1 Series 6 permite integrarea fără probleme a diferitelor surse de informații, baze de date sau aplicații. Mai mult decât atât, Soft1 asigură cu ușurință și rapiditate, transferul de date precis și secvențial și sincronizarea continuă a datelor pentru o colaborare mai bună între companii B2B.

Orice companie care folosește Soft1 Series 6 se poate integra perfect cu orice:

■ Platforme e-shop sau e-commerce
■ Platformă B2B
■ Platformă WMS (soft de management al depozitelor)
■ Aplicația Microsoft Office 365
■ Platforme de Web Mail
■ Platforme Social Media.
Vă rugăm să completați fomularul următor:Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată veți primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu
Automatizarea proceselor în Cloud

Descoperiți soluții inovatoare de automatizare a proceselor care îmbunătățesc productivitatea generală a companiei. ECOS Cloud Services funcționează excelent cu noul Soft1 Series 6, permițând companiei dumneavoastră să automatizeze și să modeleze cele mai importante procese de business. Cu serviciile ECOS, puteți prelua controlul operațiunilor de zi cu zi, elimina erorile și reduce costurile încă din prima zi de utilizare.

ECOS Cloud Services

Facturare electronică

ECOS transformă procesul de facturare într-unul simplu, automatizat și extrem de eficient. Utilizând o simplă conexiune la internet, puteți trimite facturile - direct din aplicația dumneavoastră - cu un singur clic.

Aflați mai multe

EDI

Conectați-vă cu toți clienții și partenerii de afaceri în cel mai scurt timp. Facilitați automatizarea schimbului de date și documente electronice în timp real.

Aflați mai multeΕ-Statement

ECOS oferă o platformă de servicii care produce și transmite electronic, orice tip de declarație fiscală, ce poate fi ușor vizualizată și imprimată în orice moment.

Aflați mai multe