Soft1 Series 6
Dynamic intelligenceAutomatizarea proceselor de business este un element crucial pentru orice companie care dorește să devină profitabilă și sustenabilă pe termen scurt, mediu și lung. Tehnologiile de ultimă generație din industria de business software aduc o valoare inegalabilă companiilor și dau startul unei noi ere în ceea ce privește automatizarea inteligentă a proceselor și a sistemelor de învățare automatizată. SoftOne este prima companie care aduce pe piața din România inteligența artificială în procesele operaționale ale business-ului, cu ajutorul Soft1 Business Robotics, Soft1 B.A.M (Business Automation Machine) și a softului Virtual Enterprise Assistant, E.V.A.

Soft1 Business Robotics

Noul Soft1 Series 6 introduce „Soft1 Business Robotics”, un instrument revoluționar pentru modelarea vizuală a proceselor ce funcționează într-un mod asincron în background-ul sistemului pentru a automatiza toate procesele și interacțiunile utilizatorului cu aplicația Soft1. Tehnologia de automatizare robotică pe care o integrează permite rularea oricărui proces, indiferent de complexitate, fără a necesita dezvoltare în cod, printr-o simplă navigare ghidată.


Experimentează beneficiile automatizării robotice


Eficiență crescută

Sporește productivitatea angajaților tăi, ușor și rapid, prin automatizarea completă a tuturor sarcinilor zilnice repetitive.


Complexitate redusă și mai puține greșeli

Elimină complexitatea din fiecare proces și pașii inutili care cresc costurile operaționale. Standardizează toate procesele cheie și diminuează posibilitatea erorilor umane în operare.


Adaptare rapidă la schimbări

Creează și modifică ușor regulile de desfășurare pentru fiecare process, în funcție de nevoile pe care le ai, cu Soft1 Business Robotics. Fără operațiuni tehnice și consumatoare de timp, doar prin câteva click-uri.Experiență intuitivă

Navighează ușor și rapid printre etapele fiecărui proces folosind ecranele standard care simplifică planificarea, finalizarea și monitorizarea fluxurilor de lucru pentru toți utilizatorii, fără a avea nevoie de training.


Colaborare mai eficientă

Implementează fluxuri de lucru comune și automatizate între echipe sau departamente. Îmbunătățește într-un mod semnificativ colaborarea dintre utilizatori și susține fiecare angajat nou sau existent să își desfășoare rapid operațiunile zilnice.


Servicii îmbunătățite de relații cu clienții

Oferă cel mai înalt nivel de servicii pentru clienții și partenerii tăi, prin procese complet automatizate. Urmărește ușor progresul fiecărui flux de lucru, stabilind regulile și etapele de desfășurare cu ajutorul Soft1 Business Robotics.
Ghidul esențial
al proceselor de business

Soft1 Business Robotics este integrat direct în interfața utilizatorilor și interacționează în mod constant cu aceștia. Instrumentul stabilește și le ghidează acțiunile pas cu pas, pentru a garanta îndeplinirea operațiunilor fără erori, de fiecare dată.
Automatizează toate procesele, simplu și ușor
Fără dezvoltări în cod

Bazându-se pe capabilitățile unice Soft1 Business Robotics, orice utilizator poate proiecta și implementa fluxuri de lucru create pentru sarcini simple sau complexe, fără a fi nevoie de nicio dezvoltare.

Design drag & drop

Creează fluxuri de lucru prin interfața grafică de neegalat oferită de Soft1 Business Robotics, adăugând procesele imediat, printr-un simplu drag & drop. Poți determina etapele, cât și caracteristicile fiecărui pas sau să modifici fiecare sarcină de lucru în același mod simplu și rapid.

Navigare ghidată

Proiectează și rulează orice proces, indiferent de complexitate, folosind o navigare care ghidează utilizatorul pas cu pas, afișând doar informațiile pe care trebuie să le completeze pentru finalizarea fiecărei etape.

Transparență și control în timp real

Bucură-te de mai multă transparență în desfășurarea operațiunilor și de control în timp real asupra progresului fiecărui flux de lucru automatizat. Identifică imediat erorile, pașii suplimentari și ajustează-ți procesele cu doar câteva click-uri.Soft1 B.A.M

Soft1 B.A.M (Business Automation Machine) este un instrument conceput pentru a defini, coordona și automatiza execuția proceselor de business. Soft1 Business Automation Machine este disponibil pe platforma Soft1. Cu Soft1 B.A.M puteți automatiza serii definite de acțiuni sau procese repetitive complexe. Aplicația transformă modul în care sunt coordonate activitățile în rândul angajaților și automatizează colaborarea dintre departamente, permițând utilizatorilor să-și proiecteze și să implementeze rapid propriile procese automatizate.


Descoperiți avantajele automatizării proceselor de business


Creșteți exponențial productivitatea

Automatizarea proceselor este esențială pentru a ajuta companiile să funcționeze eficient. Cu cât o organizație poate sistematiza mai multe procese, cu atât timpul pe care angajații îl dedică acestor procese va fi mai mic. Soft1 B.A.M elimină sarcinile repetitive și obositoare ale angajaților, permițându-le să se concentreze asupra activităților relevante pentru companie. Procesul de automatizare asigură uniformitatea și confirmitatea acestor acțiuni.


Reduceți costurile și erorile

SoftOne Business Automation Machine ajută companiile să elimine toate erorile manuale și umane, a căror corecție presupune, de multe ori, un consum uriaș de resurse. Soft1 B.A.M anunță acțiunile întârziate, sarcinile ignorate și multe altele. Mai mult, utilizarea Soft1 B.A.M va reduce timpul necesar pentru a finaliza o sarcină și va minimiza atât efortul necesar pentru realizarea acesteia, cât și costul implementării sale cu succes.


Utilizați informații puternice

Soft1 Business Automation Machine permite managerilor să analizeze rapoartele ce setează patern-uri în companie, să identifice cu ușurință blocajele și să monitorizeze performanța în timp real. Acest lucru permite managerilor să fie mai proactivi, să-și planifice mai bine, să lucreze mai eficient și să ia decizii mai rapide, mai informate, folosind informații cu adevărat relevante.


Automatizarea proceselor în noul Soft1 BAM
Designerul Drag & Drop

Soft1’s Business Automation Machine permite utilizatorilor să elaboreze, să proiecteze și să modifice orice proces de business, fie paralel sau secvențial, de la proiecte simple la programe din corporații. Totul se întâmplă fără a fi nevoie de instruire specială sau de programare suplimentară, ci prin simpla introducere a fiecărui pas al procesului cu ajutorul funcției drag & drop.

Definiți regulile și permisiunile

Stabiliți politicile interne și setați permisiunile necesare, după care pur și simplu implementați eficient un process de business și angajați utilizatorii în câteva minute. Acordați acces utilizatorilor implicați și asigurați-vă că fiecare dintre ei beneficiază de funcționalitățile și privilegiile pe care le-ați setat anterior, conform și poziția în companie și în procesul de business definit.

Mobilitate nativă

Soft1 Business Automation Machine suportă nativ integrarea cu toate aplicațiile Soft1, inclusiv Soft1 Web & Mobile. Acesta permite echipelor să lucreze de oriunde cu orice dispozitiv mobil, în timp ce administratorii procesului de business dețin acces complet, în timp real, de la distanță la operațiunile necesare.

Optimizați fiecare pas din procesul de business

Gestionați și monitorizați orice process de business, direct din aplicația Soft1. Obțineți vizibilitate în timp real în orice etapă a procesului, identificați situațiile care duc la blocaje și abordați-le înainte de a deveni probleme. Îndepărtați toți pașii inutili, reproiectați și optimizați procesele dumneavoastră în cel mai scurt timp. Urmăriți modificările și asigurați-vă că toate acțiunile înregistrate sunt protejate în cazul redefinirii proceselor.

Monitorizați toate procesele

Verificați cu ușurință evoluția fiecărui proces, urmăriți toate formularele și acțiunile în așteptare și examinați oricând statusul fiecărui element în așteptare. Mențineți toți participanții la proces informați, sporind vizibilitatea echipelor implicate și solicitând răspunsuri în timp util.

Evaluați inteligent

Soft1 Business Automation Machine permite creatorilor și managerilor de procese de business, să creeze panouri de bord dinamice și gadget-uri specifice pentru a măsura performanța în timp real cu ajutorul rapoartelor analitice. Utilizând Soft1 Business Automation Machine, proprietarii de procese de business au capacitatea deplină de a măsura cei mai important indicatori, permițându-le să ia decizii informate, rapide și asertive.


Faceți cunoștință cu EVA!


EVA este un acronim care ilustrează conceptul de Enterprise Virtual Assistant, un agent virtual care oferă posibilitatea de automatizare a unor procese de business de pe orice dispozitiv inteligent. EVA ajută și ghidează utilizatorii să își prioritizeze și să-și îndeplinească sarcinile mai rapid și mai ușor decât o fac în mod normal. EVA oferă utilizatorilor Soft1 o experiență cu adevărat remarcabilă și unică, deoarece prin intermediul asistentului virtual, aceștia pot comunica și interacționa cu aplicația de business exact ca și cum ar fi colegul/colega lor: prin conversație. Pentru prima data pe piața din România, angajații pot utiliza date și informații ale sistemului lor ERP fără a se conecta cu acesta.
Totul despre frumusețea interioară

EVA este rezultatul utilizării unor tehnologii de ultimă generație, care includ prelucrarea limbajului uman natural și a unei interfețe inteligente cognitive și conversaționale.
De asemenea, exploatează la maximum capabilitățile Soft1 Web Services și ale platformei Soft1 Cloud implementate pe Microsoft Azure.
EVA beneficiază de cele mai avansate tehnologii de software disponibile în acest moment, pe piață. Asistentul virtual SoftOne este capabil să proceseze limbajul uman pe mai multe canale, înțelegând pe deplin tot ceea ce întreabă un utilizator în orice limbă selectată anterior.

O experiență cu adevărat unică


EVA oferă o experiență remarcabilă utilizatorului pentru că reprezintă cea mai facilă și mai rapidă modalitate de a face lucrurile atunci când vine vorba de business. Folosindu-se de capacitățile sale conversaționale și cognitive, EVA este pe deplin capabilă să îndeplinească eficient sarcini specifice și să răspundă instantaneu la întrebările simple ale utilizatorilor, folosind ca și canal de comunicare fie Skype, fie Facebook Messenger. Prin intermediul oricărui dispozitiv inteligent, EVA poate răspunde instantaneu la orice întrebare privind datele financiare și operaționale, vânzările, comenzile, achizițiile, starea inventarului, gestiunea stocurilor etc. De asemenea, asistentul virtual SoftOne poate trimite și gestiona alerte, avertismente și mesaje specifice. Ce-i rămâne utilizatorului de făcut? Să îi ceară EVEI tot ceea ce are nevoie.

Am dat startul viitorului


Viitorul asistentului virtual SoftOne poate fi doar unul de success. Incorporând și mai multe tehnologii de ultimă generație, EVA va defini în următorii ani modelul operațional al afacerilor moderne. Prin exploatarea și implementarea capabilităților de învățare ale roboților, EVA va fi capabilă, în edițiile viitoare, să proceseze și să automatizeze cele mai multe sarcini și operațiuni efectuate de angajați în fiecare zi. Astfel, prin intermediul unei interacțiuni facile și prietenoase cu utilizatorul, EVA are toate premisele pentru a deveni principalul canal de comunicare dintre angajați și soluțiile software de business utilizate.
Testează gratuit Soft1 Series 6Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată vei primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu