Soft1 Series 5
Inteligența dinamicăAutomatizarea proceselor de business este un element crucial pentru orice companie care dorește să devină profitabilă și sustenabilă pe termen scurt, mediu și lung. Tehnologiile de ultimă generație din industria de business software aduc o valoare inegalabilă companiilor și dau startul unei noi ere în ceea ce privește automatizarea inteligentă a proceselor și a sistemelor de învățare automatizată. SoftOne este prima companie care aduce pe piața din România inteligența artificială în procesele operaționale ale business-ului, cu ajutorul softului Virtual Enterprise Assistant, E.V.A.

Soft1 B.A.M

Soft1 B.A.M (Business Automation Machine) este un instrument conceput pentru a defini, coordona și automatiza execuția proceselor de business. Soft1 Business Automation Machine este disponibil pe platforma Soft1. Cu Soft1 B.A.M puteți automatiza serii definite de acțiuni sau procese repetitive complexe. Aplicația transformă modul în care sunt coordonate activitățile în rândul angajaților și automatizează colaborarea dintre departamente, permițând utilizatorilor să-și proiecteze și să implementeze rapid propriile procese automatizate.


Descoperiți avantajele automatizării proceselor de business


Creșteți exponențial productivitatea

Automatizarea proceselor este esențială pentru a ajuta companiile să funcționeze eficient. Cu cât o organizație poate sistematiza mai multe procese, cu atât timpul pe care angajații îl dedică acestor procese va fi mai mic. Soft1 B.A.M elimină sarcinile repetitive și obositoare ale angajaților, permițându-le să se concentreze asupra activităților relevante pentru companie. Procesul de automatizare asigură uniformitatea și confirmitatea acestor acțiuni.


Reduceți costurile și erorile

SoftOne Business Automation Machine ajută companiile să elimine toate erorile manuale și umane, a căror corecție presupune, de multe ori, un consum uriaș de resurse. Soft1 B.A.M anunță acțiunile întârziate, sarcinile ignorate și multe altele. Mai mult, utilizarea Soft1 B.A.M va reduce timpul necesar pentru a finaliza o sarcină și va minimiza atât efortul necesar pentru realizarea acesteia, cât și costul implementării sale cu succes.


Utilizați informații puternice

Soft1 Business Automation Machine permite managerilor să analizeze rapoartele ce setează patern-uri în companie, să identifice cu ușurință blocajele și să monitorizeze performanța în timp real. Acest lucru permite managerilor să fie mai proactivi, să-și planifice mai bine, să lucreze mai eficient și să ia decizii mai rapide, mai informate, folosind informații cu adevărat relevante.


Automatizarea proceselor în noul Soft1 BAM
Designerul Drag & Drop

Soft1’s Business Automation Machine permite utilizatorilor să elaboreze, să proiecteze și să modifice orice proces de business, fie paralel sau secvențial, de la proiecte simple la programe din corporații. Totul se întâmplă fără a fi nevoie de instruire specială sau de programare suplimentară, ci prin simpla introducere a fiecărui pas al procesului cu ajutorul funcției drag & drop.

Definiți regulile și permisiunile

Stabiliți politicile interne și setați permisiunile necesare, după care pur și simplu implementați eficient un process de business și angajați utilizatorii în câteva minute. Acordați acces utilizatorilor implicați și asigurați-vă că fiecare dintre ei beneficiază de funcționalitățile și privilegiile pe care le-ați setat anterior, conform și poziția în companie și în procesul de business definit.

Mobilitate nativă

Soft1 Business Automation Machine suportă nativ integrarea cu toate aplicațiile Soft1, inclusiv Soft1 Web & Mobile. Acesta permite echipelor să lucreze de oriunde cu orice dispozitiv mobil, în timp ce administratorii procesului de business dețin acces complet, în timp real, de la distanță la operațiunile necesare.

Optimizați fiecare pas din procesul de business

Gestionați și monitorizați orice process de business, direct din aplicația Soft1. Obțineți vizibilitate în timp real în orice etapă a procesului, identificați situațiile care duc la blocaje și abordați-le înainte de a deveni probleme. Îndepărtați toți pașii inutili, reproiectați și optimizați procesele dumneavoastră în cel mai scurt timp. Urmăriți modificările și asigurați-vă că toate acțiunile înregistrate sunt protejate în cazul redefinirii proceselor.

Monitorizați toate procesele

Verificați cu ușurință evoluția fiecărui proces, urmăriți toate formularele și acțiunile în așteptare și examinați oricând statusul fiecărui element în așteptare. Mențineți toți participanții la proces informați, sporind vizibilitatea echipelor implicate și solicitând răspunsuri în timp util.

Evaluați inteligent

Soft1 Business Automation Machine permite creatorilor și managerilor de procese de business, să creeze panouri de bord dinamice și gadget-uri specifice pentru a măsura performanța în timp real cu ajutorul rapoartelor analitice. Utilizând Soft1 Business Automation Machine, proprietarii de procese de business au capacitatea deplină de a măsura cei mai important indicatori, permițându-le să ia decizii informate, rapide și asertive.


Faceți cunoștință cu EVA!


EVA este un acronim care ilustrează conceptul de Enterprise Virtual Assistant, un agent virtual care oferă posibilitatea de automatizare a unor procese de business de pe orice dispozitiv inteligent. EVA ajută și ghidează utilizatorii să își prioritizeze și să-și îndeplinească sarcinile mai rapid și mai ușor decât o fac în mod normal. EVA oferă utilizatorilor Soft1 o experiență cu adevărat remarcabilă și unică, deoarece prin intermediul asistentului virtual, aceștia pot comunica și interacționa cu aplicația de business exact ca și cum ar fi colegul/colega lor: prin conversație. Pentru prima data pe piața din România, angajații pot utiliza date și informații ale sistemului lor ERP fără a se conecta cu acesta.
Totul despre frumusețea interioară

EVA este rezultatul utilizării unor tehnologii de ultimă generație, care includ prelucrarea limbajului uman natural și a unei interfețe inteligente cognitive și conversaționale. De asemenea, exploatează la maximum capabilitățile Soft1 Web Services și ale platformei Soft1 Cloud implementate pe Microsoft Azure. EVA beneficiază de cele mai avansate tehnologii de software disponibile în acest moment, pe piață. Asistentul virtual SoftOne este capabil să proceseze limbajul uman pe mai multe canale, înțelegând pe deplin tot ceea ce întreabă un utilizator în orice limbă selectată anterior.

O experiență cu adevărat unică


EVA oferă o experiență remarcabilă utilizatorului pentru că reprezintă cea mai facilă și mai rapidă modalitate de a face lucrurile atunci când vine vorba de business. Folosindu-se de capacitățile sale conversaționale și cognitive, EVA este pe deplin capabilă să îndeplinească eficient sarcini specifice și să răspundă instantaneu la întrebările simple ale utilizatorilor, folosind ca și canal de comunicare fie Skype, fie Facebook Messenger. Prin intermediul oricărui dispozitiv inteligent, EVA poate răspunde instantaneu la orice întrebare privind datele financiare și operaționale, vânzările, comenzile, achizițiile, starea inventarului, gestiunea stocurilor etc. De asemenea, asistentul virtual SoftOne poate trimite și gestiona alerte, avertismente și mesaje specifice. Ce-i rămâne utilizatorului de făcut? Să îi ceară EVEI tot ceea ce are nevoie.

Am dat startul viitorului


Viitorul asistentului virtual SoftOne poate fi doar unul de success. Incorporând și mai multe tehnologii de ultimă generație, EVA va defini în următorii ani modelul operațional al afacerilor moderne. Prin exploatarea și implementarea capabilităților de învățare ale roboților, EVA va fi capabilă, în edițiile viitoare, să proceseze și să automatizeze cele mai multe sarcini și operațiuni efectuate de angajați în fiecare zi. Astfel, prin intermediul unei interacțiuni facile și prietenoase cu utilizatorul, EVA are toate premisele pentru a deveni principalul canal de comunicare dintre angajați și soluțiile software de business utilizate.
Vă rugăm să completați fomularul următor:Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată veți primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu