Home > Soft1 Series 6 > Inteligență artificială > BI Data LakeSoft1 BI Data Lake
Datele companiei tale prind viațăDescoperă funcționalitățile oferite de cea mai avansată tehnologie Business Intelligence prin intermediul noului serviciu, Soft1 BI Data Lake. Oferă utilizatorilor acces la informațiile de business actualizate în timp real și permite-le să descopere realitatea din spatele numerelor, a datelor și a proceselor, prin intermediul unui instrument BI modern și intuitiv.

Creat pentru a satisface atât nevoile operaționale ale companiilor mici, cât și mari, Soft1 BI Data Lake interpretează și permite vizualizarea datelor de business într-un format simplu și ușor de înțeles. Utilizatorii pot lua decizii de business informate în timp util, în funcție de rezultatele companiei raportate la indicatorii de performanță.

Serviciul Soft1 BI Data Lake poate fi achiziționat fără niciun efort financiar, fiind disponibil pe bază de abonament și fără să implice niciun cost suplimentar pentru achiziționarea licențelor sau pentru implementare și mentenanță.Transformă datele în cel mai puternic instrument de business

Fiind conectată integral cu platforma Power BI dezvoltată de Microsoft, Soft1 BI Data Lake colectează, organizează și exportă datele din orice tip de instalare Soft1 (Cloud sau On-Premise) pentru a le transpune în tablouri de bord, grafice și tabele Business Intelligence ce pot fi vizualizate foarte ușor.

Integrând instrumente avansate de analiză predictivă și tehnologii machine learning ce dețin funcționalitățile performante de vizualizare a datelor ale platformei Power BI, Soft1 BI Data Lake încorporează capabilități avansate de procesare a datelor, analiză și afișare a informațiilor prin intermediul unor șabloane integrate, astfel încât orice organizație să poată înțelege în profunzime și să poată utiliza eficient toate datele disponibile.


Obține o imagine de ansamblu, dar și în detaliu


Informații în timp real

Gestionează, verifică și procesează volume semnificative de date, ușor și rapid, afișându-le în tablouri de bord, grafice și rapoarte interactive, care îți oferă o imagine clară a performanței de business, din fiecare departament. Fructifică avantajele oferite de tablourile de bord actualizate în timp real, care îți permit să identifici problemele operaționale la timp, dar și tendințele și oportunitățile de business.


Cunoștințe avansate

Prelucrează date complexe de business pentru a înțelege și interpreta cu ușurință informațiile disponibile. Identifică factorii care afectează activitatea de vânzări, adaptează-te rapid schimbărilor din piață și cerințelor clienților și evaluează performanța în funcție de indicatori financiari specifici, utilizând instrumentele de raportare și șabloanele pe care Soft1 BI Data Lake le oferă.


Proces de decizie clar și informat

Creează tablouri de bord dinamice și interactive, grafice și alte modalități de vizualizare a datelor de business, astfel încât să obții răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate. Planifică-ți operațiunile strategice și financiare în funcție de informațiile obținute cu ajutorul instrumentelor de analiză, bugetare și prognoză oferite de Soft1 BI Data Lake pentru a-ți îmbunătăți imediat performanța.


Funcționalități avansate, beneficii unice
Lucrează imediat utilizând șabloanele noastre

Obține instant informații valoroase, fără să ai nevoie de setări complicate sau de un training în prealabil, utilizând șabloanele de vânzări și cele financiare oferite de Soft1 BI Data Lake. Urmărește performanța comercială și cea a veniturilor, identifică tendințele și factorii care afectează cererea pentru produsele tale. Accesează informații actualizate în timp real despre modul în care se dezvoltă afacerea ta, estimează performanța indicatorilor financiari și interpretează rezultatele bilanțurilor și a rapoartelor financiare generate.

Creează-ți propriile șabloane

Generează informații relevante pentru orice departament (de la vânzări, marketing și CRM, producție sau chiar HR) cu ajutorul funcționalităților avansate de personalizare Soft1 BI Data Lake. Extrage toate datele de care ai nevoie și creează-ți cu ușurință propriile șabloane personalizate, ca să obții imediat access la informațiile de care ai nevoie prin tablouri de bord, grafice și rapoarte gata de utilizare.

Obține previziuni precise

Nu trebuie să te limitezi doar la a analiza performanța trecută, ori actuală a business-ului tău. Utilizând Soft1 BI Data Lake poți, de asemenea, să obții previziuni precise despre performanța viitoare a afacerii tale. Integrând funcționalități avansate de învățare automată, soluția noastră identifică tendințe și tipare pornind de la performanța anterioară și utilizează aceste date pentru a rula scenarii ipotetice care te ajută să obții prognoze de business exacte datorită algoritmilor utilizați, ce garantează validitatea informațiilor.

Acordă atenție detaliilor

Obține o înțelegere în profunzime asupra performanței proceselor sau operațiunilor din companie. Creează tablouri de bord interactive și dinamice, grafice, tabele și alte instrumente de vizualizare a informațiilor sau găsește imediat sursa datelor printr-un simplu click pe grafic (sau aplicând filtrele de care ai nevoie).

Distribuie datele și către echipa ta

Ajută-ți angajații să prelucreze cu ușurință informațiile de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea, fără a fi nevoie să dețină cunoștințe tehnice de specialitate. Creează rapoarte practice sau orice alt tip de grafice pentru vizualizarea informațiilor și partajează-le în siguranță cu echipa ta, oferindu-le acces imediat prin crearea unui cont Office 365.

Fii mereu la curent

Bucură-te din plin de puterea analizei Cloud, chiar și pentru a-ți procesa informațiile la nivel local. Având o comunicare în timp real cu orice tip de instalare a aplicației Soft1, precum și cu platforma Cloud Microsoft Power BI, Soft1 BI Data Lake îți oferă posibilitatea să utilizezi cele mai performante funcționalități BI și cei mai avansați algoritmi de analiză a datelor. Operează într-un mod flexibil utilizând grafice, ori alte formate pentru vizualizarea datelor care sunt actualizate cu informații în timp real.Testează gratuit Soft1 Series 6Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Pe adresa de e-mail furnizată vei primi un e-mail de confirmare cu indicațiile necesare pentru accesarea și utilizarea aplicației.
   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*


*Câmp obligatoriu