Nume companie:

Dablerom

Industrie:

Distribuție/Echipamente electrice

Soluția Soft1:

Soft1 ERP

Implementată de:

ERP Concept/Fisc Consulting
„Am ales Soft1 ERP datorită posibilităților multiple de personalizare a aplicației, atât pe partea de flux de vânzare, cât și în ceea ce privește fluxul de aprovizionare. Este o soluție specializată, dezvoltată cu tehnologie de ultimă generație, iar costurile proiectului au fost complet transparente și rezonabile. În plus, timpul redus alocat implementării demonstrează profesionalismul echipelor reunite ERP Concept Solutions și Fisc Consulting din Cluj Napoca, precum și flexibilitatea și capacitatea extraordinară a soluției de configurare și personalizare.”

Michail Davleris, Administrator, Dablerom

DableromCompania Dablerom a fost inființată în anul 2000, având ca obiect principal de activitate comerț cu ridicata de aparate electrocasnice, aparate radio și televiziune, Dl. Michail Davleris fiind unicul acționar și director. La sfârșitul anului 2001, societatea se extinde și își mută activitatea într-un nou sediu, cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, urmând ca din octombrie 2009 să finalizeze sediul din localitatea Vâlcele, județul Clud, aici fiind și depozitul central.
  • Gestionarea politicilor de prețuri complexe;
  • Monitorizarea agenților din teren;
  • Acuratețea stocului;
  • Urmărirea produsului și a disponibilității acestuia.

  • Unul din factorii determinanți în alegerea soluției Soft1 ERP l-au reprezentat posibilitățile multiple de personalizare a aplicației, atât pe partea de flux de vânzare, cât și în ceea ce privește fluxul de aprovizionare.

  • Soluția a reușit în scurt timp să determine gestionarea într-un singur modul a unor politici de prețuri de vânzare complexe, dar și monitorizarea agenților din teren;
  • Soft1 ERP a pus la dispoziția utilizatorului modulul de dezvoltare, raportare și BI, pentru toate dezvoltările necesare rezultate din extinderea activității, astfel încât dependența față de consultant, respectiv implementator să fie minimă;
  • Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții lor, SoftOne, ERP Concept Solutions și Fisc Consulting au pus accent pe cele mai noi tehnologii software, valorificând la maximum avantajele bazelor de date moderne, oferind flexibilitate, rapiditate și costuri reduse.


Află cum te poate susține Soft1 în dezvoltarea afacerii tale


Solicită DEMO gratuit