Facturare electronică

Descoperă valoarea serviciului ECOS E-Invoicing!


iStock_88113259_XLARGEtiny

ECOS E-Invoicing de la SoftOne este o soluție de business avansată și completă în Cloud, care permite companiilor din România să eficientizeze procesele de facturare. ECOS E-Invoicing este o alternativă avansată și eficientă care asigură atat emiterea facturilor cât și arhivarea și, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediul electronic, înlocuind procesul similar desfășurat pe suport de hârtie, în conformitate cu prevederile legale.

Certificată de standardele internaționale ISO/IEC 20000-1:2018 și EN ISO 27001:2013, ECOS E-Invoicing garantează fiabilitate și securitate maximă a datelor în cloud.

 


Aplicație end-to-end

Fiind o aplicație web end-to-end, ECOS E-Invoicing automatizează întreaga procedură de gestionare a facturilor din companie, integrându-se cu orice tip de platforma ERP prin intermediul unui conector simplu de tip API.

Află mai multe

Facturează simplu și rapid

Experimentează costuri reduse

Serviciul asigură reducerea costurilor de facturare ale companiilor cu până la 70% și garantează maximum de securitate, vizibilitate și control în timp real pentru toate facturile clientului, în orice etapă a procesului.

Colectarea rapida a sumelor datorate

Colectează rapid sumele care îți sunt datorate, prin reducerea semnificativă a timpului de procesare a facturilor și livrarea/transmiterea acestora integral în mediul electronic.În conformitate cu prevederile legale

Facturile emise prin serviciul ECOS E-Invoicing respectă 100% principiile contabile europene și indeplinesc în totalitate obligațiile în ceea ce privește autenticitatea, integritatea conținutului, precum și lizibilitatea acestuia.

Disponibilitate 24/7

Gestionați în timp real procesul de facturare - fără restricții de localizare sau de timp - folosind orice dispozitiv (PC, Mac, tabletă sau smartphone).Servicii de suport calitative oferite clienților

Ofera clienților tăi o soluție de facturare modernă și rapidă, adaptată propriilor cerințe de business prin accesarea portalului web ECOS E-Invoicing, asigurând în același timp servicii de asistență și suport mai eficiente.

Productivitate crescută

Serviciul ECOS E-Invoicing, folosind expertiza SoftOne în furnizarea de soluții Cloud, elimină cu până la 100% necesitatea printării și arhivării facturilor, a serviciilor poștale și de livrare aferente.Funcționalități

ECOS E-Invoicing simplifică și automatizează emiterea și arhivarea facturilor, precum și livrarea/transmiterea acestora integral în mediul online, înlocuind procesul similar desfășurat pe suport hârtie.

View Data Sheet

Serviciul de facturare electronică ECOS E-Invoicing are o interfață web prietenoasă care facilitează monitorizarea și gestioanarea facturilor.

View Data Sheet

Atât emitentul cat și destinatarul pot căuta o anumită factura folosind cuvinte sau fraze cheie.

View Data Sheet

Facturile emise prin serviciul ECOS E-Invoicing conțin semnătura digitală a emitentului, în conformitate cu prevedarile legale.

View Data Sheet

Odată ce factura a fost acceptată de catre destinatar, serviciul de facturare electronică arhivează în mod automat documentele pe o perioada de cel puțin 5 ani, conform prevederilor legale.

View Data Sheet

În momentul emiterii unei facturi, destinatarul primește o notificare automată prin e-mail care conține un link către portalul web pentru a putea procesa și valida factura.

View Data Sheet

Prin funcția de atașare de documente din ECOS E-Invoicing, emitenții pot adăuga documente auxiliare: contracte, acte adiționale etc, prin simpla atașare a acestora la facturile emise.

View Data Sheet
Citește și
Află mai multe*Câmp obligatoriu