Facturare electronică

Descoperă valoarea serviciului
SoftOne ECOS E-Invoicing!


iStock_88113259_XLARGEtiny

SoftOne ECOS E-Invoicing este o soluție de business avansată și completă în Cloud ce simplifică operațiunile de trimitere, primire și arhivare a facturilor electronice, în conformitate cu legislația în vigoare. Fiind integrată pe platforma Microsoft Azure, SoftOne ECOS E-Invoicing oferă toate avantajele modelului Software as a Service (SaaS).

Certificată de standardele internaționale ISO/IEC 20000-1:2018 și EN ISO 27001:2013, SoftOne ECOS E-Invoicing garantează fiabilitate și securitate maximă a datelor în Cloud.

 


Aplicație end-to-end

Fiind o aplicație web end-to-end, SoftOne ECOS E-Invoicing automatizează întreaga procedură de gestionare a facturilor din companie, integrându-se cu orice tip de platformă ERP prin intermediul unui conector simplu de tip API.

Află mai multe

Facturează simplu și rapid

Experimentează costuri reduse

Serviciul asigură reducerea costurilor de facturare ale companiilor cu până la 70% și garantează maximum de securitate, vizibilitate și control în timp real pentru toate facturile clientului, în orice etapă a procesului.

Colectarea rapidă a sumelor datorate

Colectează rapid sumele care îți sunt datorate, prin reducerea semnificativă a timpului de procesare a facturilor și transmiterea acestora integral în mediul electronic.În conformitate cu prevederile legale

Facturile emise prin serviciul SoftOne ECOS E-Invoicing respectă 100% principiile contabile europene și îndeplinesc în totalitate obligațiile în ceea ce privește autenticitatea, integritatea conținutului, precum și lizibilitatea acestuia.

Disponibilitate 24/7

Gestionează în timp real procesul de facturare - fără restricții de localizare sau de timp - folosind orice dispozitiv (PC, Mac, tabletă sau smartphone).Servicii de suport calitative oferite clienților

Oferă clienților tăi o soluție de facturare modernă și rapidă, adaptată propriilor cerințe de business prin accesarea portalului web SoftOne ECOS E-Invoicing, asigurând în același timp servicii de asistență și suport mai eficiente.

Productivitate crescută

Serviciul SoftOne ECOS E-Invoicing elimină cu până la 100% necesitatea printării și arhivării facturilor, a serviciilor poștale și de livrare aferente.Funcționalități

SoftOne ECOS E-Invoicing simplifică și automatizează emiterea și arhivarea facturilor, precum și transmiterea acestora integral în mediul online, înlocuind procesul similar desfășurat pe suport hârtie.

View Data Sheet

Serviciul de facturare electronică SoftOne ECOS E-Invoicing are o interfață web prietenoasă care facilitează monitorizarea și gestionarea facturilor.

View Data Sheet

Atât emitentul, cât și destinatarul pot căuta o anumită factură folosind cuvinte sau fraze cheie.

View Data Sheet

Facturile emise prin serviciul SoftOne ECOS E-Invoicing conțin semnătura digitală a emitentului, în conformitate cu prevedarile legale.

View Data Sheet

Odată ce factura a fost acceptată de catre destinatar, serviciul de facturare electronică arhivează în mod automat documentele pe o perioada de cel puțin 5 ani, conform prevederilor legale.

View Data Sheet

În momentul emiterii unei facturi, destinatarul primește o notificare automată prin e-mail care conține un link către portalul web pentru a putea procesa și valida factura.

View Data Sheet

Prin funcția de atașare de documente din SoftOne ECOS E-Invoicing, emitenții pot adăuga documente auxiliare: contracte, acte adiționale etc., prin simpla atașare a acestora la facturile emise.

View Data SheetSolicită DEMO GRATUIT pentru 200 de facturi!