SoftOne Technologies S.A.
SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne are în prezent peste 170 de angajați, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Cipru și Bulgaria. SoftOne Technologies este “Microsoft Gold Certified Partner”.

SoftOne a intrat pe piața românească având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Compania are o echipă specializată cu experiență semnificativă în dezvoltarea de software pentru afaceri și servicii cloud.

SoftOne este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 6.000 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 22.000 de companii în mai multe piețe internaționale.

În 2011, compania SoftOne este premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei retele extinse de peste 300 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, în special în Europa de Sud-Est. Prin intermediul acestora, SoftOne vine în întâmpinarea clienților din varii piețe internaționale (Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria).