SoftOne Technologies S.A.
SoftOne Technologies este o companie software dinamică, fondată în anul 2002, care dezvoltă soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă soluții business software On-Premise, cât și Software as a Service (SaaS) companiilor mici și mijlocii, câștigând de-a lungul timpului numeroase premii pentru inovație și leadership în industrie.

Echipa SoftOne este formată din profesioniși cu o experiență îndelungată în dezvoltarea soluțiilor business software de top și a serviciilor Cloud. În prezent, SoftOne are peste 300 de angajați la nivel internațional, în Grecia (HQ), România, Cipru și Bulgaria.

Soluțiile Soft1 sunt simple, integrate și eficiente. Acestea unifică procesele de business la nivelul întregii companii, printr-o singură platformă integrată. Aplicațiile Soft1 sunt utilizate de peste 32.000 de companii ce își desfășoară activitatea pe piețele internaționale, fiind implementate de o amplă Rețea de Parteneri formată din + 600 de companii.

În anul 2007, SoftOne a fost primul furnizor de soluții software care a dezvoltat aplicații ERP în Cloud, devenind astăzi un leader de necontestat pe piața Cloud ERP din Grecia, cu peste 8.500 de instalări Cloud.

Între anii 2019 și 2022, SoftOne a finalizat o serie de investiții strategice, printre care achizițiile companiilor Unisoft, Prosvasis, Regate, IMPACT și cosmoONE, plasând SoftOne în topul grupurilor de companii grecești din industria de business software.


Grupul SOFTONE

SOFTONE Group formează unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Grecia și Europa de Sud-Est, având în portofoliu 6 branduri (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT și cosmoONE) și peste 550 de angajați.

Companiile din grupul SOFTONE se focusează pe dezvoltarea soluțiilor business software și contabilitate, a serviciilor cloud inovative, a aplicațiilor de mobilitate a afacerii și a soluțiilor de facturare electronica și achiziții, câștigând numeroase premii și distincții pentru rolul pe care l-au avut în susținerea procesului de transformare digitală al companiilor.

Urmându-și angajamentul strategic de a inova, susținut de tehnologiile Cloud de ultimă generație, SOFTONE GROUP este, în prezent, un lider incontestabil pe piața elenă a soluțiilor Cloud și un jucător cheie în Europa de Sud-Est, cu peste 50.000 de instalări Cloud (SaaS). Totodată, SOFTONE Group este cel mai important furnizor de soluții de facturare electronică, aprovizionare și aplicații B2B din Grecia. Având o adopție ridicată a soluțiilor și serviciilor din portofoliul său, grupul SOFTONE formează cel mai mare ecosistem de soluții B2B de pe piața grecească, cu peste 350.000 de companii.

Pentru a continua inovațiile în procesul de transformare digitală al companiilor, prioritatea și angajamentul SOFTONE Group este de a investi continuu în soluții de ultimă generație, astfel încât să ofere organizațiilor plus-valoare cu costuri reduse pentru ca procesul de transformare digitală să devină accesibil și ușor de implementat pentru orice afacere.