Home > Enterprise Mobility > Web & Mobile > Web ReportSoft1 Web Report

Soft1 Web Report îți oferă posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP prin orice terminal aflat la distanță (smartphone, laptop, tabletă). În mediul competitiv de astazi, Soft1 întelege necesitatea încorporării aplicațiilor mobile și web avansate, care satisfac complet cerințele pentru "Enterprise Mobility". Pentru ca toate acestea să își atingă potențialul maxim, îți punem la dispoziție instrumente avansate, care aduc rezultate rapide pentru utilizatorul final, în functie de specificul activității companiei pe care o reprezinți.

Prin caracteristicile unice ale Soft1 Cloud Mobilizer, concomitent cu utilizarea Soft1 Web Services, poți rula acum aplicația Soft1 Web Report instantaneu, cu un singur click! Nu ai nevoie de o investiție în echipamente hardware sau de sincronizări de date, toate complexitățile tehnice fiind eliminate! Operează într-un mod economic, abil și sigur!

Aplicația Soft1 Web Report poate fi ușor instalată, fără a necesita investiții în echipamente hardware și indiferent de de modul de operare (on-premise sau cloud).
Testează Soft1 Web Report GRATUIT


   Sunt de acord cu Politica de confidențialitate*

*Câmp obligatoriuCitește și