Metode de Licențiere Soft1
Principalele avantaje

 

Astăzi, pe lângă serverele fizice, există, de asemenea, și servere virtuale și versiuni multiple de Cloud.

Soft1 ERP oferă managerilor IT flexibilitatea de a utiliza platforme variate, pentru a găzdui aplicațiile de software de care au nevoie.

Aceste opțiuni includ:

Pe serverul clientului (on-premise): Soft1 poate fi folosit în modul tradițional, pe serverele private, în spatele firewall-ului companiei. Clienții cumpără licențe de utilizare sau un abonament și folosesc Soft1 ERP pe serverele lor (virtuale sau nu).

În Cloud: Funcționarea Soft1 ERP este externalizată către SoftOne, ca furnizor terț de servicii. Această opțiune este un serviciu gestionat complet, care funcționează cu resursele Microsoft Windows Azure, pe baza unui abonament.

  • SaaS (Software as a Service) – Aplicațiile Soft1 sunt livrate pe baza de abonament lunar. Exploatând locații multiple, utilizatorii operează pe serverul Windows Azure și pe platforme de baze de date și de stocare. SoftOne gestionează operarea aplicațiilor software, upgrade-urile și asigură datele în fața posibilelor dezastre.
  • ERP gazduit – Aplicațiile Soft1 se pot instala, de asemenea, în Cloud public. Totuși, companiilor li se oferă resurse proprii în Cloud, pe care nu trebuie sa le împartă cu alte organizații.